Miscare SURPRIZA: PNL va fuziona cu UNPR. Liberalii vor inghiti apoi inca un partid

politica

Mai multe surse politice sustin ca PNL va fuziona cu UNPR prin absorbtie. Liberalii au pus conditii dure, care il vizeaza si pe Gabriel Oprea.

Informatia a fost data publicitatii de Romania TV si confirma mai multe surse din lumea politica. PNL si UNPR au cazut de acord sa fuzioneze, UNPR urmand sa fie absorbit. Cea mai dura conditie pusa de liberali este ca fostul lider al UNPR, Gabriel Oprea, sa nu faca parte din viitorul PNL.

Alina Gorghiu nu a negat informatia ca PNL va fuziona prin absortie cu UNPR, insa a subliniat ca decizia va fi transmisa saptamana viitoare, atunci cand va avea loc BPN al PNL si cand se vor lua deciziile finale.

„Nu pot sa va declar nimic altceva decat ceea ce se va decide in BPN al PNL. Am primit mandat sa discutam cu toate partidele politice parlamentare”, a raspuns Alina Gorghiu.

Surse politice mai afirma ca o alta fuziune surpriza pe care o pregateste PNL este cu partidul lui Mircea Geoana, Partidul Social Romanesc, declarat de stanga. Protocoale de colaborare intre PNL si PSRO au fost semnate deja pentru alegerile locale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: