Miscare SURPRIZA. PRO TV ar fi fost CUMPARAT de un mogul de presa

news

Mai multe publicatii online anunta ca PRO TV ar fi fost vandut sau ca sunt negocieri intense pentru vanzarea postului. Cumparator ar fi trustul RCS-RDS, detinut de Zoltan Teszari.

Potrivit unor surse neoficiale, RADAR DE MEDIA a aflat in aceasta dimineata ca ar fi avut loc o posibila tranzactie intre compania americana CME (Central European Media Enterprises) si RCS & RDS.

Posturile de televiziune PRO TV, ACASA, PRO CINEMA, SPORT.RO, MTV si ACASA GOLD, detinute in Romania de catre CME ar fi fost vandute companiei RCS&RDS.

La sfarsitul anului CME a vandut in taina catre RCS&RDS posturile de radio detinute de companie, fiind vorba de PRO FM, INFO PRO, MUSIC FM si DANCE FM”, scrie radardemedia.ro.

O informatie despre negocieri intre RCS-RDS si CME a fost publicata si de Catalin Tolontan.

„RCS-RDS cocheteaza de ceva vreme cu ideea unui canal generalist. Ei au facut citiva pasi tehnici si organizatorici ca sa-si fondeze unul.

In secret insa, cablistii discuta achizitionarea postului Acasa TV, cel de-al doilea canal ca audienta detinut in Romania de americanii de la CME.

‘Tratativele sint serioase, problema e ca CME ar vrea sa isi vinda toate operatiunile din Romania, inclusiv perla coroanei: ProTV’, a descris o sursa bine informata punctul in care au ajuns negocierile.

‘Conditia Nu-dam-Acasa-fara-ProTV ar insemna ca toata tranzactia sa ajunga la o suma enorma, care ar depasi ceea ce si-a propus sa ofere Zoltan Teszari’, a precizat aceeasi sursa. ‘Oricum, acesta e genul de achizitie care trebuie finantata de banci, asa ca lucrurile mai dureaza’, a conchis omul”, scrie Tolontan pe blogul sau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: