Miscarea ochilor l-a tradat. Minciunile spuse constient de Dragnea dupa sedinta CEX al PSD de luni – Video

politica

Dupa sedinta CEX de luni, Liviu Dragnea a oferit mai multe declaratii jurnalistilor in care a facut si comentarii privind marele protest de sambata din Bucuresti. Miscarea ochilor in momentul in care raspundea jurnalistilor denota ca mintea, potrivit specialistilor.

Intrebat de jurnalisti ce le raspunde celor 70.000 de protestatari, Dragnea a sustinut ca au fost doar 25.000. In timp ce facea aceasta declaratie, el a privit inconstient in partea dreapta. Iata ce spune un specialist in detectarea minciunilor, Mark Bouton, fost agent FBI timp de 30 de ani.

„Cand intrebi o persoana normala despre ce a vazut, el priveste in sus si apoi la stanga, incercand cu adevarat sa rememoreze incidentul. Insa, daca priveste in sus si apoi la dreapta, el face apel la imaginatie, incercand sa inventeze un raspuns”, a explicat Bouton pentru Business Insider.

O reactie similara a avut Dragnea si cand a declarat ca „respect price forma de protest, daca ramane in niste limite non-violente”. Din nou a fost evident ca minte.

Si Psychology Today scrie despre modul in care miscarea ochilor ii tradeaza pe mincinosi. „Ochii nostri privesc in directia in care corpul ar vrea sa mearga. Mincinosii se uita deseori catre cea mai apropiata iesire, transmitand nevoia fizica si psihologica de a scapa de anxietatea provocata de minciuna”, scrie Psychology Today.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: