Categories: newspolitica

Miscari surprinzatoare la postul lui Voiculescu: A intors Antena 3 armele impotriva lui Dragnea sau sunt doar sobolani care parasesc corabia?

In mod surprinzator, Antena3, televiziunea de acasa a PSD-ului, a devenit critica la adresa lui Liviu Dragnea. Ba, mai mult, marti seara la postul lui Voiculescu s-a discutat indelung despre afacerile dubioase ale sefului PSD in Brazilia.

In plus, jurnalistul brazilian care ancheteaza legaturile lui Liviu Dragnea cu Brazilia a declarat, la Antena 3, ca seful PSD ar detine afaceri prin intermediari, iar Ministerul Public din Brazilia a inceput deja o ancheta pentru a afla de unde provin banii din care au fost cumparate proprietatile de pe o plaja renumita din tara sud-americana.

Citeste si: Antena 3 incepe sa realizeze cine este Dragnea cu adevarat: „Daca acesta este Liviu Dragnea, sa ne fereasca Dumnezeu”

”Ce face Liviu Dragnea este sa se foloseasca de toata infrastructura, de romanii si brazilienii care sunt aici adminstrandu-i afacerile. Mai exact, asta inseamna spalare de bani. Spalarea de bani este cand o persoana are proprietatile pe numele unor interpusi”, a spus Lumi Zunica, jurnalist Record TV.

De altfel, afacerile din Brazilia de pe urma carora ar fi beneficiat presedintele PSD au intrat in vizorul procurorilor din tara sud-americana. Acestia suspecteaza o posibila spalare de bani, dar si alte infractiuni in cazul investitiilor facute pe numele prietenilor politicianului.

”Nimeni nu a mers in Romania deocamdata. Dar aici in Brazilia, in statul unde se afla proprietatile pe plaja din Cumbucu este o investigatie a Ministerului Public federal. Ministerul Public investigheaza de unde provin banii din care au fost cumparate proprietatile din Brazilia. (…)

Stiu doar ca in Brazilia este o investigatie oficiala si ca Liviu Dragnea a trimis o plangere Ambasadei Romaniei in Brazilia impotriva jurnalistilor care am facut aceasta investigatie”, mai sustine Lumi Zunica, jurnalist Record TV.

”Stim ca Parchetul din Romania a cerut informatii de la Parchetul din Brazilia. Nu stim daca a venit cineva in Brazilia pentru asta sau au fost cerute informatiile prin ambasada sau prin intermediul unui acord international de colaborare”, a precizat jurnalistul Lumi Zunica.

Si comunitatea Coruptia Ucide a remarcat schimbarea brusca de la Antena 3. „Tradare, cacealma, disperare ca Voiculescu nu a iesit inca sau doar sobolani care parasesc corabia?

Trebuie sa facem #curatenieinmedia”, se subliniaza pe pagina de Facebook Coruptia Ucide.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

A doua invazie a Rusiei este mult mai rea decat cea din februarie 2022. Marturii ale refugiatilor din regiunea Harkov – Video

Noua ofensiva rusa in regiunea ucraineana Harkov a fortat peste 6.000 de persoane sa evacueze…

2 ore ago

Roberta Metsola ii incurajeaza pe protestatarii din Georgia: „Tbilisi, va auzim! Va vedem! Georgienii de pe strazi viseaza la Europa”

Presedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a transmis marti un mesaj de incurajare catre miile de…

O oră ago

Peste 300 de securisti si turnatori au certificate de revolutionar. Lista cu numele acestora

Peste 300 de securisti sau de colaboratori ai Securitatii, declarati definitiv de instante, beneficiaza de…

2 ore ago

10 ani fara carnet pentru soferii care sunt prinsi bauti sau drogati la volan. Legea a fost adoptata, merge la promulgare la presedintele Romaniei

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege referitor la prevenirea si combaterea…

2 ore ago

Piedone o acuza pe Anca Alexandrescu ca a luat spaga: „Vrei sa spun eu despre traistele tale pe care le-ai carat?” – Video

Scandal in direct la Realitatea Plus, luni seara, intre o realizatoare a postului, Anca Alexandrescu,…

9 ore ago