Mister Bean Viorica Dancila. Colectia de gafe a celui mai ridicol premier din istoria Romaniei – Video

politica

Liberalii au realizat si publicat, miercuri pe pagina de Facebook a PNL, un video cu gafele facute de premierul Viorica Dancila, la un an de la preluarea mandatului, precizand ca acesta este „adevaratul bilant al guvernarii Dragnea-Dancila-Tariceanu”.

„«Premierul Gafelor» sau «Premierul Dezastru» – asa ar trebui sa intre Viorica Vasilica Dancila in cartile de istorie. Viorica Dancila a facut gafe intr-un an de zile cat altii in 100 de ani. Un asemenea premier este o rusine pentru Romania si trebuie sa plece urgent din functie pentru ca in fiecare zi petrecuta la Palatul Victoria distruge sansele romanilor la o viata decenta si imaginea Romaniei peste tot in lumea civilizata. Clipul de mai jos este adevaratul bilant al guvernarii Dragnea-Dancila-Tariceanu, o guvernare de rasul lumii, care nu trebuie sa se mai repete niciodata”, precizeaza liberalii in postarea facuta miercuri pe Facebook.

Cabinetul Dancila a primit, pe 29 ianuarie 2018, votul de investitura in Parlament, iar in aceeasi zi ministrii au depus juramantul la Cotroceni. Acesta este al treilea Guvern PSD-ALDE in doi ani de la castigarea alegerilor parlamentare.

Mai mult despre: ,

Comentarii: