Misu Negritoiu, fost sef al ASF, relateaza ca noul premier Mihai Tudose i-a cerut „sa-i fac nepoata director”: „Avea ochii bulbucati, probabil dupa o chermeza”

politica

Fostul sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, a relatat intr-o postare pe Facebook una dintre intalnirele pe care le-a avut cu Mihai Tudose, viitorul premier. Negritoiu a fost demis din functie la presiunile lui Dragnea, in urma scandalului cu NN Pensii.

„Eu l-am intilnit o singura data, intr-in avion de seara Iasi-Bucuresti, cu ochii bulbucati, probabil dupa o chermeza cu organizatia locala de partid, cind mi s-a adresat ironic cu ‘domnul Presedinte’ care nu prea trece pe la Parlament si in final ‘sa-i fac nepoata director’. Sa-l caut. Nu l-am cautat, drept pentru care m-a chemat in octombrie 2016 la audieri in faimoasa comisie pe care o conduceau. Predictibil, au votat sa-mi ceara demisia. Scurt si fara prea multe comentarii. Procedura de Balta Brailei, care a condus in final la ‘revocare ‘. Discutiile din acea sedinta merita revazute. Spun totul despre stilul si competenta omului”, a scris¬†Misu Negritoiu pe Facebook.

Fostul presedinte ASF a publicat acest comentariu pe Facebook la o postare a jurnalistei Oana Osman, redactor sef al publicatiei economice online Profit.ro, care a distribuit un text de opinie scris de Liviu Iancu, jurnalist la aceeasi publicatie economica online.

Liviu Iancu povesteste intalnirea avuta cu Mihai Tudose in urma cu doi ani si jumatate pentru realizarea unui interviu.

„Mi-era jena sa apar in fata unui ministru asa, cu maseaua umflata si cu ochii bulbucati de nesomn, in dimineata aia geroasa de acum cativa ani. Dar cand in usa cabinetului a aparut Mihai Tudose, cu figura lui sifonata de caine shar pei, m-am simtit fresh ca o pustoaica de 17 ani, care face reclama la creme pentru ten. Parea ca Rothmans si Johnnie Walker i s-au incaierat dureros pe chip si ca lupta dureaza de multa vreme. Sub ochi i se odihneau doua pungi atat de mari, incat un cuplu de pensionari mai instariti ar fi putut face lejer piata cu ele. Chiar daca as fi intuit atunci ca va ajunge peste ani premier, tot n-as fi putut s-o pun de un selfie cu el. In timp ce dadeam mana mi-a poruncit cu glasul unuia care si-a prelungit petrecerea de Revelion cu cateva zile: – Lasa telefonul la secretara! Aici nu se intra cu aparate de inregistrat”, scrie jurnalistul Liviu Iancu.

negritoiu

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: