Mitica Dragomir arunca PSD in aer: „Nu ma retrag! Tinta este Gabriela Firea, unii din partid i-au pus talpi sa nu ajunga primar general”

politica

Mitica Dragomir a anuntat, vineri seara, la Antena 3 ca nu renunta la mandatul de consilier general si i-a acuzat pe liderii PSD ca de fapt „tinta” este Gabriela Firea. „Unii din partid i-au pus talpi ca sa nu ajunga primar general, altfel ajungea sigur presedinte al acestei tari peste patru ani. Eu va declar ca nu ma retrag”, a sustinut Dragomir.

„Eu nu doream sa candidez, distinsa doamna Firea m-a sunat cand eram la mare, o respect foarte mult, pentru ca a facut multe lucruri bune. Nu eu sunt tinta acum, ci Gabriela Firea, pentru ca a avut numai tradatori in jurul dansei. Ascultati ce va spune un om batran, care a fost vicepresedinte de comisie parlamentara! Ce poate sa-mi reproseze domnul Ciolacu, imi spune de trecutul meu? Am avut numai performante!

Ah, ca am avut gura bogata si am avut numai procese. Le-am castigat! Cazierul meu este alb.

Daca vrea cineva sa ma dea afara, dupa ce am muncit, eu am ajutat partidul, iar noi, Petre Roman, Anghel Iordanescu, Pancu, am adus foarte multi… Nu partidul s-a votat acolo, ci acesti oameni. Am fost prin parcuri, prin piete, am facut o campanie extraordinara.

Eu nu am fost la Antena 3 de 10 ani. Dintre liderii care m-au negat, e vreunul mai bun ca mine la realizari in viata? Or fi suparati ca nu l-am criticat pe Basescu, pe Orban. Eu nu am criticat pe nimeni care nu m-a atacat.

Unii din partid i-au pus talpi ca sa nu ajunga primar general, altfel ajungea sigur presedinte al acestei tari peste patru ani. Eu va declar ca nu ma retrag. Daca venea doamna Firea si imi spunea ‘ia-ti viteza de aici ca ma santajeaza colegii mei’, atunci faceam ca Petre Roman”, a declarat Mitica Dragomir la Antena 3.

„Ei ma vor da afara din partid, dar de la primarie e greu, pentru ca sunt instantele judecatoresti. Asa ca vom merge in tribunal, sa vedem ce pot sa-mi reproseze, dom’le?”, a mai spus Dragomir.

„Eu am avut o discutie acum doua zile cu doamna Firea, daca imi spunea sa ma retrag ca magarul in ceata…. Daca ma retrag acum inseamna ca sunt un tampit, eu am adus peste 25.000 de voturi, am facut campanie cum trebuie. Ce o sa creada oamenii despre mine. ca sunt un las? I-as face rau doamnei Firea daca as pleca”, a strigat Dragomir.

„Nu o sa fiu bataia de joc a unor oameni care au ajuns temporar in fruntea partidului. Ciolacu ii vrea inapoi in partid pe Negoita si Ponta, de asta au curatat-o pe doamna Firea”, a insistat Dragomir.

El a mai dezvaluit ca are si inregistrari din PSD. „Eu sunt omul dracului, pe mine nu m-au ingenunchiat nici comunistii, nici capitalistii. Radule (Radu Tudor), eu am si inregistrari”, a mai spus Dragomir.

Marcel Ciolacu a anuntat vineri ca prezenta lui Mitica Dragomir pe lista consilierilor generali este „inoportuna”.

„Am avut o discutie separata cu presedintele organizatiei Sectorului 3, deoarece am luat act de declaratiile publice ale domnului Mitica Dragomir. Am cerut organizatiei Sectorului 3 sa analizeze de urgenta situatia, astfel incat pana la validare sa am o decizie a organizatiei daca domnul Mitica Dragomir va fi sau nu validat ca si consilier general al Capitalei. Eu mi-am expus punctul de vedere fata de colegii mei, lucru normal, acum urmeaza decizia colegilor mei de la Sectorul 3. Nu as dori sa intru in detalii, nici cu trecutul domnului Dragomir, nici cu prezentul. Eu consider ca este inoportuna prezenta domnului Mitica Dragomir pe lista de consilieri generali”, a declarat Marcel Ciolacu vineri la sediul PSD.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: