Mitica nu mai vrea sa fie „cioara in PSD”: „Toata viata am fost vultur”. De ce renunta la mandatul de consilier

politica

Mitica Dragomir s-a razgandit si anunta ca nu mai doreste sa fie consilier general, sustinand ca „daca mai faceam valuri, simteam ca ii faceam rau doamnei Firea”.

„Adopt tactica mersului pe blat. Ce imi trebuie mie PSD, consilier la primarie? Am fost toata viata vultur si acum sa fiu cioara. Daca mai faceam valuri, simteam ca ii faceam rau doamnei Firea”, a declarat Dumitru Dragomir la Digisport.

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, pentru Agerpres, ca va contesta decizia Judecatoriei Sectorului 1, de invalidare in functia de consilier general al Capitalei, precizand ca e dispus sa mearga „pana la ONU”.

„Eu o sa contest treaba asta pentru ca pe mine m-a ales poporul. Sa-mi spuna de ce? Am cazierul alb, nu am niciun fel de problema. Daca asa a judecat instanta, sa fiu folosit eu, sa aduc voturi si apoi sa puna pe altii cu pile, daca instanta asa vede treaba, ma duc pana la ONU (n.r. – rade). Vreau sa vad si eu motivarea, trebuie sa imi dea motivarea. Mie nu mi-a sosit, ca sa pot sa fac contestatie”, a afirmat Dragomir.

Intrebat daca a discutat cu reprezentantii Partidului Social Democrat, pe listele caruia a candidat, Dragomir a spus: „Domnule, eu nu am mai vorbit cu nimeni si nici nu vorbesc. Imi caut dreptatea. Daca instanta suprema imi da definitiv ca nu trebuie sa fiu, ce sa mai fac, nu mai fac nimic, dar pana atunci imi caut dreptatea, pentru ca eu am fost folosit. Numai pe mine m-au scos”.

El considera ca notorietatea sa a fost „folosita” in campania electorala de reprezentantii PSD.

„Bineinteles ca ma consider nedreptatit, eu mi-am facut campanie, am fost corect. Eu stiu cum se face treaba asta, foarte multa lume m-a votat, si acum niste smecheri care sunt la pamant din punct de vedere al corectitudinii si al moralitatii vor sa ma scoata pe mine. Conducatorii PSD-ului, care m-au scos, m-au folosit. Eu m-am dus pentru doamna Firea si lumea m-a votat”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Judecatoria Sectorului 1 a decis validarea mandatelor in cazul a 45 de consilieri generali ai Capitalei, insa a invalidat mandatul lui Dumitru Dragomir.

Printre consilierii generali validati de instanta se afla fostul selectioner al nationalei de fotbal Anghel Iordanescu, multipla campioana olimpica la canotaj Elisabeta Lipa, dar si actrita Monica Davidescu, toti alesi pe listele PSD.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: