Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

politica

Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea a tinut astfel sa raspunda la un indemn al liderului PSD, Marcel Ciolacu.

„Mi-a transmis Ciolacu (ironic) sa merg in piata Victoriei. Ceea ce am si facut. Si suntem multi… Marcele. Si suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”, a transmis Armand pe Facebook.

Marcel Ciolacu a fost intrebat, recent, la Bacau, daca primarul de la USR al Bacaului, Lucian Stanciu Viziteu ar trebui sa demisioneze, in contextul in care chiar el a anuntat ca este suspect intr-un dosar legat de un apartament de serviciu in care a locuit o angajata a primariei.

„Noi am avut o decizie foarte clara la PSD tinand cont si de greselile pe care le-a facut PSD. Nu am nicio retinere sa o spun. Niciun parlamentar nu a intrat pe listele PSD daca era trimis in judecata. Exista prezumtia de nevinovatie, dar exista si o perceptie publica si cand intri in politica trebuie sa iti asumi acest lucru. Cand esti trimis in judecata, de obicei e bine sa faci pasul nu neaparat inapoi, un pas in lateral. Nu sunt judecator, nu sunt magistrat, nu am comentat si nu o sa comentez niciodata nicio decizie a unui magistrat atata timp cat voi fi persoana publica, indiferent de parerile mele personale. Sunt ale mele si le tin pentru mine. Dupa ce nu o sa mai fiu persoana publica presupun ca o sa imi permit sa fac acest lucru cu Dragos, cu prietenul meu, la o cafea”, a declarat Marcel Ciolacu, intr-o conferinta de presa sustinuta, sambata la Bacau.

Liderul PSD a mai spus ca „pe domnul Viziteu il invit in Piata Victoriei, unde sa vina DNA sa ne ia”.

„Parca asa era. Sau cine nu sare, nu stiu, nu am retinut toate versurile. Poate sa il ia si pe domnul Voiculescu, cu miliardul de la vaccinuri. Poate sa o ia si pe doamna Clotilde. Au o pepiniera deja consacrata. PSD e mic copil”, a completat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: