Miting cu japca. „Trebuie sa multumiti” – Medicii de la Spitalul Judetean Targoviste sunt obligati sa mearga la „marele miting” al PSD de duminica

politica

Managerul Spitalului Judetean Targoviste, Claudiu Dumitrescu, le-a cerut tuturor medicilor din unitate sa participe la „marele miting” al PSD de la Targoviste, la care va veni si Liviu Dragnea.  Dumitrescu spune ca medicii ar trebui sa multumeasca Partidului pentru ca le-au marit salariile: „Ar trebui ca in tara asta sa mai si multumim cand se intampla”.

Sarcina a fost trasata de directorul spitalului intr-o sedinta recenta.

„Lista cu persoanele se preda doamnei director de ingrijiri pana maine la ora 12.00. Cine poate si … doreste sa participe, ma poate anunta aici, in acest grup, sau prin ce modalitate doreste, pana vineri, 17 mai, ora 12.00, pentru a fi trecut pe lista. (…) Domnul manager doreste sa nu fim fara medici”, scrie in mesajul transmis catre angajatii spitalului, citat de Libertatea.

„Avand in vedere cresterile salariale care s-au intamplat in ultimul an, deci pe Guvernarea actuala, dar fara sa politizez lucrul acesta, cresteri care anii trecuti pareau stiintifico-fantastice, si faptul ca s-a facut o reparatie morala privind retributia doctorilor, as considera prezenta unui medic la un astfel de miting absolut normala”, a declarat managerul Spitalului Judetean Targoviste pentru Libertatea.

Acesta a argumentat ca, in anii trecuti, salariile medicilor „puteau sa ajunga la un maximul intre 4 – 7.000 de lei”, insa acum „putem sa vorbim si de venituri lunare de 20.000 de lei”.

„E un lucru palpabil peste care nu putem sa trecem neobservat. (…) Ar trebui ca in tara asta sa mai si multumim cand se intampla! Nu sa consideram ca daca se intampla ceva bun era normal si daca e ceva rau sa injuram. Asta e parerea mea!”, a mai spus Claudiu Dumitrescu.

Mitingul de la Targoviste va fi ultimul miting al PSD din campania pentru europarlamentare.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: