Miting de protest AUR, in fata sediului Autoritatii de Supraveghere Financiara. Manifestantii, in frunte cu George Simion, au vrut sa patrunda cu forta in institutie – VIDEO

politica

protest, AUR, ASF, George Simion

Presedintele AUR, George Simion, impreuna cu alti membri ai conducerii partidului si aproximativ 200 de sustinatori, protesteaza, vineri, in fata sediului Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), acuzand cresterea „necontrolata” a preturilor RCA, transmite Agerpres.

„Sefii acestei institutii au venit in Parlament, au trecut sase luni de zile, doar pentru a primi prime si pentru a nu actiona. De mult trebuia infiintat CEC Asigurari pentru a prelua acele asigurari obligatorii care erau la Astra, care erau Euroins. CEC Asigurari putea fi un angajament al statului roman pentru soferii care nu isi permit sa-si plateasca polita de asigurare.

Nu au facut asta, actuala conducere are datoria de a veni in fata Parlamentului si, in primul rand, astazi, de a discuta cu noi. Sa-l vedem pe domnul Petrescu si sa-i vedem pe cei doi vicepresedinti, care pana mai ieri erau deputati, care sunt solutiile lor pentru oamenii din strada. Vom fi aici, in fata fiecarei institutii care exista degeaba si exista pe bani multi. Au 15 salarii pe an, au prime de vacanta”, a declarat Simion.

Protestatarii huiduie, cer oamenilor de ordine sa deschida usile institutiei pentru a discuta cu seful ASF si scandeaza lozinci impotriva conducerii autoritatii.

„ASF – Mafie”, ” RCA-ul l-ati dublat, primele le-ati incasat”, „ASF – Ciuma rosie”, „Deschideti usile, sa vada primele”, „PSD si PNL, angajati la ASF”, „Hotii de la ASF si-au marit salariile”, „Rusine, rusine sa va fie” scandau protestatarii. Ulterior, ei au plecat, in mars, spre Piata Victoriei.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: