Miting PSD. Ambasada SUA se asteapta la incidente violente: „Evitati multimile agresive sau agitate, fiti in stare de alerta”

news

Ambasada SUA la Bucuresti a emis un avertisment catre cetatenii americani legat de mitingul PSD din Piata Victoriei. Oficialii SUA ii indeamna pe americani sa „evite multimile agresive sau agitate si sa ramana constant in stare de alerta”.

Ambasada SUA anunta pe site ca sambata vor avea loc patru demonstratii si proteste separate in centrul Bucurestiului. In legatura cu mitingul PSD, oficialii SUA spun ca sunt asteptati 200.000 de oameni si isi ii indeamna pe cetatenii americani sa „ramana constant in stare de alerta”.

Iata anuntul ambasadei:

Mitingul Partidului Social Democrat (PSD): 20:00-22:00
Numar estimat de participanti: 200.000 (conform asteptatilor, multi dintre ei vor veni din toata tara)
Localizare: Piata Victoriei
Nota: Restrictiile de trafic se vor aplica incepand cu ora 14:00, in special in jurul Pietei Victoriei si pe bulevardele si strazile vecine din acel cartier.
Mitingul de protest impotriva PSD: nu se cunoaste intervalul orar, insa el va corespunde probabil cu cel al mitingului PSD
Localizare: zona Piata Victoriei
Personalul Ambasadei SUA este sfatuit sa evite multimile agresive sau agitate si sa ramana constant in stare de alerta, atent la evenimentele din jur.
Masuri recomandate: Identificarea de rute alternative, planificarea programului in concordanta si pastrarea in minte a unei cai de „iesire” in cazul deplasarii prin zone aglomerate pentru a evita ranirea in caz de incidente.

Antena 3 a anuntat, vineri seara, ca peste 500.000 de pesedisti vor fi adusi la Bucuresti de PSD pentru a protestat fata de „abuzurile statului paralel”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Comentarii: