Mitingul lui Dragnea din Targoviste. Sustinator PSD: „Domnu’ presedinte Iohannis a marit preturile. Liviu Dragnea a marit salariile, a facut si de toate”

politica

Mii de pesedisti sunt adusi, din nou, cu autocarele in Targoviste, la ultimul mare miting al lui Liviu Dragnea din campania electorala pentru europarlamentare. Un barbat a declarat ca a venit pentru ca „presedintele tarii a marit preturile”.

„Noi am venit aici sa sustinem tara asta, ca s-a scumpit prea mult. Am venit ca s-au scumpit preturile. Iei un kilogram de cartofi cu 35 de mii? Pai asa?  Vina este a lu’ domnu’ presedinte, ca el conduce tara. Liviu Dragnea a marit si salarii a facut si de toate”, a declarat unul dintre manifestanti.

Barbatul a spus ca nu lucreaza nicaieri, mentionand ca a venit din Calarasi.

Vezi video de la minutul 04.00:

Intreg orasul Targoviste este blocat, nicio masina nu are voie sa circule spre centrul muncipiului daca nu are autorizatie din partea PSD.

Pesedistii vor sa aduca si la Targoviste vreo cateva zeci de mii de manifestanti. Liviu Dragnea va fi prezent, cel mai probabil, insa nu a anuntat oficial ca va fi prezent.

Mai mult despre:


Comentarii: