Miting violent al pro-rusilor. Un „patriot” PSD a fost incatusat, l-a lovit cu pumnul in fata pe un protestatar #Rezist – Video

news

Un protestatar a fost scos in catuse de la mitingul „nationalistilor” din Piata Victoriei. Acesta sarise sa il agreseze pe Marian Morosanu, care protesta la radul sau fata de prezenta pro-rusilor in Piata Victoriei.

Marian Morosanu a protestat fata de prezenta „nationalistilor” in Piata Victoriei, insa a fost atacat de un participant la manifestatie. Agresorul a fost incatusat, Morosanu a fost si el scos din multime de jandarmi.

„Marian a fost batut in Piata Victoriei acum cateva minute de catre niste indivizi si l-au saltat jandarmii. E la Sectia 4!

Am vorbit acum cu el, mi-a povestit cum s-a dus in Piata la protest si au sarit pe el doi dintre baietii aia adusi de Codrin in sprijinul lui Dragnea pe la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Unul dintre ei l-a lovit in fata si-apoi au tot inceput sa vina. Marian i-a recunoscut pt. ca s-a intalnit de mai multe ori cu ei pe la ICCJ.

Mi-a zis acum ca Jandarmeria Romana tot cu el s-a purtat urat, de parca ar fi fost de vina cu ceva. I-am zis ca jandarmii au oricum boala pe el, nu vad ce-l mai mira!?

Acum e la Sectia 4, astepta! Nu stie daca ii dau amenda, e retinut la sectie”, a anuntat Angi Serban pe Facebook.

Ulterior, mai multi manifestanti l-au urmarit pe Morosanu, acuzandu-l pe acesta ca a venit sa ii „instige” pe protestatari.

Iata imaginile, de la minutul 30.00:

Citeste si: Miting al pro-rusilor in Piata Victoriei. Identic ca in Bulgaria, este denuntata „dictatura”. Adrian Severin si sustinatorii lui Dragnea, printre manifestanti

Mai mult despre:

Comentarii: