politica

Mitomanul Piedone: „Sunt nascut in judetul Neamt, comuna Farcas, sat Stejar, moldovean de-al vostru”. El este nascut in Bucuresti – Video

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a sustinut in timpul unei campanii electorale de promovare a PSD-ul ca este nascut in Moldova, in judetul Neamt. El este de fapt nascut in Bucuresti, fiind fiul unui nomenclaturist de rang inalt al PCR, arata Valeriu Nicolae.

„Sunt nascut in judetul Neamt, comuna Farcas, sat Stejar, moldovean de-al vostru”, a sustinut Piedone, in timp ce ii facea campanie electorala lui Victor Ponta in judetul Neamt, pe atunci candidat la Presedintia Romaniei.

In realitate, Piedone este nascut in Bucuresti.

Intr-un amplu material dedicat activitatii lui Piedone, Valeriu Nicolae anunta ca Piedone este fiul unui nomenclaturist de rang inalt al PCR. „Piedone era adus la scoala cu Mercedesul in timpul comunismului”, subliniaza Valeriu Nicolae.

Piedone a anuntat recent ca va candida la Primaria Capitalei, tin timp ce fiul sau este desemnat urmas la Primaria Sector 5. Fiul lui este acum deputat PSD.

„Cristian Popescu Piedone candideaza la functia de primar al Capitalei! Deputatul Vlad Popescu Piedone c andideaza la functia de primar al Sectorului 5!”, a anuntat Piedone pe pagina sa de Facebook.

Piedone candideaza la Primaria Capitalei din partea PUSL, partid controlat de mogulul Dan Voiculescu, fondatorul postului Antena 3. Antena 3 a fost sanctionata deseori de CNAS pentru manipulare, fake news si dezinformare.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

A fost impuscat premierul Slovaciei. Au fost cel putin trei focuri de arma

Premierul Robert Fico a fost impuscat la Handlova dupa o sedinta de guvern, el  a…

25 de minute ago

Greva in curtea in curtea lui Ciolacu. Angajatii guvernului intra in greva de vineri, nemultumiti ca nu li se maresc salariile cu 30%

Liderul de sindicat al functionarilor din cadrul Guvernului anunta ca acestia vor intra in greva…

7 minute ago

Militarii rusi au oprit traficul auto pentru a ataca cu rachete Grad regiunea Harkov din Ucraina. Soferii privesc „spectacolul” din masini – Video

Imagini ireale publicate chiar de armata Rusiei pe retelele de socializare. In mijlocul unei sosele…

43 de minute ago

Falsitatea „reformelor” lui Ciolacu, evidentiata de Comisia Europeana: „Deficitul guvernamental se va inrautati semnificativ”

Comisia Europeana avertizeaza ca deficitul guvernamental va urca la 6,9% din PIB in 2024 si…

33 de minute ago

Momentul crimei din Crangasi a fost filmat de un sofer. Ucigasii sustin ca s-au aparat, imaginile arata altceva – Video

Un sofer aflat in trafic in zona Parcului Crangasi a inregistrat momentul in care cei…

5 ore ago