„Mitraliera” cu fusta a ajuns in Consiliul Legislativ. Fosta deputata PSD Aida Caruceru, angajata de Ciordache. Ea sustinea ca Iohannis este „omul masoneriei germane”

politica

Fostul deputat PSD Aida Caruceru anunta ca s-a angajat la Consiliul Legislativ dupa ce a ramas in afara Parlamentului. In perioada in care a fost parlamentar, Caruceru s-a remarcat prin numeroase declaratii si actiuni halucinante.

Caruceru a tinut sa anunte pe pagina ei de Facebook ca a depus juramantul de angajare la Consiliul Legislativ. Ea a postat si fotografii in care apare alaturi de fostii pesedisti Florin Iordache si Toni Grebla.

Caruceru s-a remarcat in mandatul de parlamnentar prin numeroase declaratii si actiuni trasnite. In decembrie 2018, ea l-a acuzat pe presedintele Iohannis de „misoginism”.

„Nu cred ca a existat o femeie in Romania care sa fie mai insultata public, decat doamna Dancila. Iar presedintele Romaniei, daca era un barbat de stat adevarat, le transmitea de mult tuturor celor care ii vorbesc in fel si chip doamnei Dancila ca lupta politica este una, iar respectul fata de o femeie si fata de o functie este alta. Pentru ca lupta politica trece, dar cicatricile sociale raman. Femeile din Romania au asteptat prea mult timp sanse egale cu barbatii si au fost prea mult timp discriminate si lipsite de acces real la functii de decizie si autoritate pentru ca aceasta iesire a presedintelui Iohannis sa fie catalogata drept inca o declaratie neinspirata a unui domn oarecare.

In numele tuturor femeilor din Romania, ii transmit domnului presedinte Iohannis ca bunul simt, pe care domnia sa il tot reclama, ii impune sa-si ceara scuze premierului Dancila. Iar pe dumneavoastra, stimati colegi, va indemn in continuare sa sanctionati discriminarea pe criterii de gen”, a declarat Caruceru de la tribuna Parlamentului.

In 2019, Caruceru a distribuit pe retelele de socializare un text in care se sustinea ca Iohannis este „omul masoneriei germane”.

Citeste si: PSD a lansat inca un fake news. Este distribuit masiv de parlamentarii PSD: „Iohannis este omul masoneriei germane, plan de sfartecare a tarii”

Tor in 2019, Caruceru s-a plans ca este „abuzata” de jurnalistul Pro TV Alex Dima in momentul in care acesta a intrebat-o ce activitate a avut in Parlament.

Alex Dima: In calitate de deputat, ce proiecte ati discutat?

Aida Caruceru: Acesta e un abuz!

Alex Dima: Ca va intrebam ce proiecte ati discutat?

Aida Caruceru: Nu, faptul ca va impingeti in mine. Merg spre toaleta, vreti sa intrati cu mine?

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: