politica

Mitraliera il face „analfabet” pe Ciolacu intr-un text agramat: „Eu, Serban Nicolae si Liviu Plesoianu suntem cei mai patrioti parlamentari”

Deputatul Catalin Radulescu a anuntat ca s-a inscris in Partidul Ecologist Roman (PER), desi nu i-a fost usor dupa 26 de ani de viata politica in PSD. El a adaugat ca nu va fi usor ca PER sa treaca pragul de 5% necesar intrarii in Parlament, insa politicienii inscrisi in partid sunt niste „luptatori”. 

„Dragi fosti colegi parlamentari, primari consilieri si membrii Psd , dragi romani si prieteni dragi , saptamana trecuta ,desi mi-a fost foarte greu ,ca dupa 26 de ani de viata politica in Psd sa fac alt pas , m-am inscris impreuna cu prietenii mei , Serban Nicolae si Liviu Plesoianu in Partidul Ecologist Roman ( PER) . Nu spune nimeni ca va fi usor sa facem 5% sa intram in Parlament, insa suntem luptatori , suntem unii din cei mai vocali si mai patrioti parlamentari si ne vom exprima din nou , asa cum in Psd-ul confiscat de securisti si pus la picioarele lui Iohanis si ale ambasadorilor straini , nu ne-am mai putut exprima ! Conducerea inculta , analfabeta si securistica , a Psd -ului , a eliminat de pe listele parlamentare 90% din actualii parlamentari , intelectuali ( profesori , juristi , economisti , medici , ingineri ) , colegi tineri sau mai in varsta pe care i-am cunoscut si pretuit si care acum un mandat sau mai multe mandate , s-au inregimentat , crezand intr-o conducere care pretuia meritocratia si profesionalismul”, a scris Catalin Radulescu sambata pe Facebook.

Acesta a adaugat ca stie ca toti romanii apreciaza verticalitate celor care au plecat din PSD la PER si vor sustine acest proiect si nu „pe impostorii care au preluat PSD-ul si s-au dezis apoi de toti fostii presedinti ai PSD”.

„Din pacate cei care conduc acum Psd , sunt tot ce a avut mai slab partidul, oameni cu studii pe la facultati private , sau pe la Sri , informatori si delatori , si care au avut rolul de a pune mana pe partid , de a-l preda Presedintelui Iohanis si altor puteri straine si a-l ‘epura’ de toti intelectualii , de toti patriotii si psd-istii vocali si inconfortabili . Stiu sigur ca toti fostii mei colegi ne vor sustine in noul nostru proiect numit PER , si chiar daca acum sunt dezgustati si se simt tradati , si vor sa se retraga din politica , vor putea face parte din structurile actuale si viitoare ale PER -ului , pentru ca noi ii pretuim la fel ! Stiu de asemeni ca primarii PSD , membrii mai noi sau mai vechi ai acestui partid si romanii care ne cunosc si care ne-au iubit si ne iubesc si ne -au apreciat pentru verticalitatea noastra , cat si romanii care nu s-au prezentat la vot ,ne vor sustine pe noi si nu pe impostorii care au preluat Psd -ul si s-au dezis de toti fostii presedinti ai Psd -ului , sau partidele care i-au carantinat in case , le-au distrus afacerile si le-au restrans drepturile si libertatile , asa cum au facut-o tripleta : Pnl -Usr -Pmp”, a completat Radulescu.

El a mai precizat ca atat el cat si Liviu Plesoianu, Serban Nicolae, Codrin Stefanescu si Ecaterina Andronescu au sustinut mereu meritocratia si profesionalismul in PSD, nu incultura, analfabetismul si ocuparea functiilor pe pile.

„Zeci de mii de oameni ne scriu si comenteaza vis-a-vis de indepartarea noastra , a mea , a lui Serban Nicolae , Liviu Plesoianu , Codrin Stefanescu , Katy Andronescu si a celor peste o suta de deputati si peste cincizeci de senatori de pe listele parlamentare ! Da , am fost indepartati :- pentru ca ne-am opus votarii starilor de alerta si carantinarii romanilor suspicionati de coronavirus, atunci cand Ciolacu a cerut-o ;-pentru ca nu am fost si nu suntem de acord cu inchiderea bisericilor si a lacaselor de cult si cu impiedicarea romanilor sa se roage ;-pentru ca am protestat de fiecare data cand anumiti ambasadori au intervenit in treburile interne ale tarii noastre independente si suverane si ale Parlamentului Romaniei ;-pentru ca ne-am opus abuzurilor procurorilor Dna si statului paralel format de Basescu -Coldea-Kovesi si preluat de Iohanis , si care au avut rolul de a elimina din viata politica toti liderii nationalisti si din mediul afacerilor toate companiile romanesti puternice ;-pentru ca am initiat legi care sa opreasca defrisarile padurilor nostre de catre firmele austriece si nemtesti , prietene ale ‘tarului Iohanis’ ; – pentru ca ne-am opus preluarii ‘pe nimic’ a resurselor nostre naturale si am cerut parteneriat si cresterea sporita a nivelului redeventelor ; – pentru ca am sustinut redobandirea demnitatii nationale , a protejarii limbii si traditiilor stramosesti , a credintei si a familiei traditionale romanesti ; – pentru ca vrem ca toate persoanele fizice si oamenii de afaceri care au suferit in aceasta pandemie sa fie sustinute de guvern ; -pentru ca ne-am opus restrangerilor de orice fel , a drepturilor si libertatilor romanilor ; – pentru ca vrem ca , copii nostrii sa fie educati si ne-am opus inchiderii scolilor si invatamantului on -line ; – pentru ca am sustinut meritocratia si profesionalismul in partid si nu incultura , incompetenta , analfabetismul si ocuparea functiilor de catre specialisti si nu de rudele sau amantele unora din partid ; – pentru ca nu am voit ca partidul sa fie condus de delatori , informatori si tradatori care ne-au adus in opozitie si au fost mentorii caderii guvernului Psd , numai si numai pentru interesul lor personal si pentru a pune mana pe partid si a-l preda lui Iohanis si unor ambasadori”, a mai afirmat Radulescu.

Fostul social-democrat a mai spus ca cei din PER sunt patrioti care vor ca Romania sa fie partenera altor state si nu colonie.

„Pentru ca suntem patrioti si tinem cu romanii nostrii , pentru ca vrem ca tara noastra sa fie partenera si nu colonie si vrem ca romanii sa traiasca in aceasta tara si nu sa plece , sa fie liberi , sa aiba un trai decent si demn iar tara sa fie o tara care sa produca si sa exporte nu sa fie ‘gunoiul’ de consum al celorlalte tari europene , controlata de Soros si multinationale . De asta , Ciolacu si echipa s-a ‘descotorosit’ de noi si de toti parlamentarii valorosi si de asta noi toti am hotarat sa formam o echipa puternica de nuanta ecologista si patriotica in PER , singura in care romanii sa creada si sa isi puna sperantele”, a conchis Radulescu.

Serban Nicolae care a demisionat din PSD a anuntat joi pe Facebook ca va candida pentru un nou mandat de senator pe listele Partidului Ecologist Roman (PER). El a adaugat ca„ alaturi de colegii de la PER, si in echipa cu Liviu Plesoianu, cu transparenta si onestitate ca intotdeauna vreau sa ofer electoratului din Bucuresti o alternativa politica de patriotism, legalitate, dreptate sociala si viata sanatoasa”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Represalii in Rusia contra migrantilor din Kargazstan, Tadjikistan si Uzbekistan. Peste 1.000 de oameni au fost retinuti ilegal, multi au fost batuti

Kargazstanul le-a cerut cetatenilor sai sa nu calatoreasca in Rusia, unde lucratorii migranti si vizitatorii…

2 ore ago

O noua lege aprobata in Senat, asigurarile obligatorii auto se vor scumpi si mai mult. Principalele prevederi ale legii

Dupa falimentele rasunatoare din asigurari, piata RCA se pregateste de schimbari majore, daca un proiect…

37 de minute ago

Alti trei suspecti au fost retinuti in legatura cu atacul terorist de la Moscova. Aparent, singura lor vina este ca si-au vandut autoturismul Renault teroristilor

Tribunalul districtual Basmannii din Moscova a dispus plasarea in arest preventiv a inca trei suspecti…

54 de minute ago

Confruntata cu atitudinea tot mai agresiva a Chinei, Japonia renunta la principiile pacifiste postbelice, aproband vanzarea de avioane de lupta

Cabinetul japonez a aprobat marti un plan de vanzare catre alte tari a viitoarelor avioane…

O oră ago

DIICOT, peste 70 de perchezitii: romani, ucrainieni, bulgari si cehi au format o ampla retea de contrabanda cu tigari

DIICOT si fortele de politie desfasoara marti peste 70 de perchezitii in legatura cu doua…

2 ore ago