Mitropolitul Nifon Mihaita, campanie pro-PSD in biserica: „Uite ce crestini avem aici, sa fie binecuvantati!”. I-a atacat pe #Rezist

politica

Mitropolitul Targovistei, Nifon Mihaita, le-a facut campanie electorala candidatilor PSD la europarlamentare. Rovana Plumb si Gabriela Zoana, alaturi de premierul Viorica Dancila, s-au aflat vineri la Nucet, in judetul Dambovita, cu ocazia zilei comunei.

Mitropolitul Nifon Mihaita a sustinut un discurs in biserica, amplificat prin megafoane sa auda si satenii de afara, in care a declarat ca Dancila si Rova Plumb sunt „crestini” adevarati: „Uite ce crestini avem aici, sa fie binecuvantati!”.

„Astazi este impreuna cu noi, intr-un mod exceptional, foarte frumos, doamna prim-ministru a Guvernului Romaniei, Viorica Dancila. Este doamna… nu o vad pe doamna Rovanita noastra. Ah, era acolo, uitati la dreapta. Uite ce crestini avem aici, sa fie binecuvantati!”, a spus mitropolitul.

El i-a atacat apoi pe adversarii PSD, folosind de mai multe ori un cuvant cheie, „rezist”, pebtru ca enoriasii sa inteleaga la cine se refera.

„Sunt unii care considera ca rezista… la valorile nemuritoare ale neamului romanesc… numindu-se ei insisi ca… umanisti moderni, neomarxisti, rezistenti la ceea ce este de valoare extraordinara”, a mai spus Nifon.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: