politica

Mizeria din PSD izbucneste inca o data la suprafata. Fifor, cersind indurarea lui Dragnea: „Mi-au falsificat semnatura”

Fostul ministru al Apararii, Mihai Fifor, sustine ca pucistii din PSD i-au falsificat semnatura pe tabelul prin care acestia ii solicitau lui Liviu Dragnea sa demisioneze din functii. Tabelul a aparut marti in presa apropiata de Gruparea Firea.

„Constat cu mahnire ca apetenta unora pentru minciuna nu are limita si foamea de putere ii face sa apeleze inclusiv la falsuri pentru a-si atinge scopurile.

Ca sa fie clar pentru toata lumea: am mai spus si repet…nu am semnat nicio scrisoare impotriva presedintelui Dragnea si nu am participat la nicio intalnire secreta unde s-ar fi redactat acea scrisoare.

Se publica azi un tabel in care se spune ca apare semnatura mea… este un fals grosolan, diferenta de semnatura se vede si de pe Luna. Jenanta incercare, care aminteste de altfel de practici.

Cei care au ajuns atat de jos incat sa incerce sa-mi falsifice semnatura ar fi putut, macar, sa se straduiasca mai bine.

Ii provoc pe toti cei care lanseaza astfel de minciuni, fara niciun respect pentru adevar si onoare, sa iasa public si sa spuna ca mi-au prezentat vreodata acea scrisoare sau ca am participat la vreo discutie despre demisia presedintelui PSD.

Sunt un om de echipa, care crede in unitatea acestui partid si in capacitatea sa de a asigura o guvernare buna pentru romani si nu voi ceda niciunui fel de santaj sau atac.

Am fost si voi ramane alaturi de presedintele PSD si de adevaratii mei colegi si nu voi accepta niciodata sa fac jocurile subterane ale celor care vor destabilizarea partidului.

Inconstientii care se preteaza la atacuri incalificabile pentru a face jocurile celor care vor sa ne impiedice cu orice pret sa ducem guvernarea pe mai departe si sa asiguram o Presedintie de succes a Consiliului Uniunii Europene ar trebui sa inteleaga ca Partidul Social Democrat este un partid unit si puternic care nu va ceda”, a scris Fifor pe Facebook dupa aparitia tabelului.

“Aflu astazi ca am semnat nu stiu ce scrisoare impotriva presedintelui Dragnea, ca am participat la sedinte secrete, unde s-a redactat celebra scrisoare. Ei bine, trebuie sa ii dezamagesc pe cei care au chef de astfel de manipulari ieftine…Nu am vazut niciodata aceasta scrisoare, asumata de trei colegi de partid, inainte de a fi facuta publica”, spunea Fifor pe 29 septembrie.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Simion (AUR) ameninta dupa atentatul din Slovacia: „Nu m-ar mira daca aceste gesturi extreme o sa fie copiate inclusiv la noi in tara”

Liderul AUR, George Simion, sustine intr-o postare pe blogul lui ca atentatul impotriva premierului slovac…

8 minute ago

Dupa autostrada suspendata a lui Oprescu, Gabriela Firea le promite bucurestenilor ca le va face metrou pana in Voluntari

Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, 16 mai, ca solutia pentru…

O oră ago

Politia Capitoliului din Washington D.C. investigheaza prezenta unei pungi cu cocaina in sediul institutiei

Politia Capitoliului american (USCP) a anuntat miercuri ca investigheaza descoperirea unei pungi cu cocaina in…

6 minute ago

Parlamentul estonian a adoptat o lege care permite confiscarea activelor rusesti ca daune de razboi in folosul Ucrainei

Deputatii estonieni au adoptat miercuri un act care permite utilizarea activelor rusesti inghetate in cadrul…

36 de minute ago

Imagini transmise de satelitii americani de spionaj sugereaza ca Marina Militara chineza ar fi construit primul portavion de drone din lume

Marina Militara chineza a construit in secret ceea ce ar putea fi prima nava dedicata…

2 ore ago

Celebrul magician David Copperfield, acuzat de mai multe femei de violente sexuale

Celebrul iluzionist american David Copperfield a fost acuzat de violenta sexuala de 16 femei, dintre…

2 ore ago