Categories: life

Moale si pufoasa, viata noastra de acasa (P)

O vorba din popor spune sa te intinzi cat ti-e plapuma. Si suntem de acord la modul metaforic. Practic visam sa ne intindem cat mai mult. Ne-ar placea sa ne rasfatam intr-un pat imens, inconjurati de multe perne moi si pufoase, in care sa ne adancim cu totul. Chiar daca vorbim de iluzii, este foarte important sa ne rasfatam in propriul pat, pentru ca ne permitem orice la noi acasa.

Pe principiul ‘ce este bun nu este si sanatos’, pernele si pilotele pufoase nu sunt neaparat si cele mai benefice. Sunt persoane care se simt mai bine pe un pat de rogojina fara perne decat intr-unul moale si pufos. Mai sunt oameni care prefera confortul dar dimineata regreta alegerea prin dureri de spate si de gat. Decizia nu este usoara si oricat ne-am dori, de multe ori trebuie sa optam in detrimentul placerilor noastre.

Sunt zeci de articole care descriu, cu scopul de a scoate in evidenta, proprietatile dar si beneficiile diferitelor compozitii din pernele si pilotele existente pe piata. Surse de inspiratie sau factor decizional? Putem spune ca proprietatile ne dezvaluie beneficiile in urma carora decidem care sunt adecvate pentru fiecare dintre noi. La o scurta trecere in revista, enumeram cateva categorii esentiale: ecologice si naturale, antialergice, antialergenice si hipoalergenice, sintetice, impermeabile sau medicinale. Fiecare dintre acestea vin cu o serie de beneficii si proprietati, din care este recomandat sa alegeti in functie de sfatul medicului sau din experienta personala, sa optati pentru ce anume va ofera un somn odihnitor si sanatos.

Un brand nou in Romania, cu referinte bune, este gama de perne si pilote Empero. Oferte cu aceste produse veti gasi in magazinul home & deco Storepedia, unde raportul calitate pret este unul foarte atractiv. Storepedia.ro comercializeaza, pe langa perne si pilote naturale sau antialergice, si produse pentru casa, solutii moderne de amenajari interioare pentru optimizarea si infrumusetarea intregii locuinte.

Indiferent de pozitia in care dormiti, este recomandat sa va orientati catre produse care va asigura un somn linistit, lipsit de griji si probleme, pentru ca sanatatea dumneavoastra este pe primul loc.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: storepedia

Recent Posts

Auzit-ati de-un Vilcean care musca din dusman?

Pentru ca se plictisesc teribil prin Parlament, tot scotand bilute din nas sau accesand de…

57 de minute ago

Schimbare de pozitie: Germania va sustine planul SUA de a folosi activele rusesti pentru a finanta Ucraina

Oficialii germani sunt pe cale sa sustina planul SUA de a folosi viitoarele venituri din…

34 de minute ago

Budapesta ataca din nou: „Strategia europeana si americana privind Ucraina a esuat complet. Este Rusia in genunchi din punct de vedere economic?”

Strategia elaborata de Europa si SUA cu privire la conflictul ucrainean a esuat complet, a…

O oră ago