„Moarte misterioasa si operatiuni suspecte”. Liviu Dragnea, protagonistul unui documentar realizat de o influenta televiziune din Brazilia

politica

Afacerile lui Liviu Dragnea din Brazilia au ajuns subiect al unui documentar difuzat de televiziunea braziliana Record TV, al doilea pot de televiziune ca audienta din aceasta uriasa tara.

Documentarul televiziunii braziliene are la baza dezvaluirile facute de jurnalistii Rise Project. Dragnea este descris ca un om politic foarte puternic din Romania, iar imaginea sa este asociata cu cuvinte precum „moarte misterioasa” si „operatiuni suspecte”.

Screen Shot 2017-07-03 at 12.39.35

Vezi aici documentarul realizat de televiziunea braziliana.

La inceputul lunii martie, jurnalistii de la Rise Project au dat publicitatii o investigatie ce arata legaturile dintre Liviu Dragnea, pe care il numesc cel mai influent politician al momentului, si sinuciderea unui milionar roman: Costel Comana. Acesta s-a sinucis in 2015, in timpul unei curse de avion Brazilia-Costa Rica. Ei au mers pe urma banilor si au descoperit in Brazilia afaceri secrete – toate pe numele prietenilor din tinerete ai presedintelui PSD.

Unul dintre oamenii lui Liviu Dragnea este Mugurel Gheorghias. Acesta este poreclit „Melcul” si este fost coleg de facultate, coleg de trupa rock de-al sefului PSD si actionar al firmei Tel Drum.

Mugurel Gheorghias a infiintat peste ocean o firma pentru investitii in hoteluri, restaurante si alte imobiliare inca din 2010. El a introdus de cel putin sase ori in Brazilia, in 2010-2011, bani descrisi drept „investitii directe din Romania”.

Costel Comana, milionarul care s-a sinucis, si el a fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea. Si el a infiintat alte doua firme pe malul Atlanticului, cu ajutorul aceluiasi localnic care apare in firma lui Gheorghias. (Cititi mai multe despre Costel Comana aici)

Intrebat de reporteri despre vacantele din Brazilia, Liviu Dragnea a declarat: „Eu merg in Brazilia de 11 ani si ii anunt pe toti cei care sunt preocupati de asta ca o sa mai merg. Asa cum am mers si in alte locuri din lume. Am stat in Brazilia, in foarte multe locuri. Brazilia e o tara mare. Nu am facut nimic ilegal. Din cate stiu eu am avut si inca am dreptul sa circul liber in aceasta lume. Punct.”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: