Moarte suspecta este prima concluzie a Politiei in ancheta privind decesul lui Andrei Gheorghe

news

Omul de radio si de televiziune Andrei Gheorghe a murit luni seara. El a avea 56 de ani. Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia, conform unor surse judiciare.

Conform surselor citate, moartea jurnalistului a avut loc in urma cu aproximativ 12 ore. In jurul orei 22:15, un apel la 112 anunta ca o persoana este decedata la locuinta sa din Voluntari. Cel care a sunat era un ingrijitor. Echipajul de ambulanta sosit la fata locului a constatat decesul, anunta News.ro.

Politia va deschide in acest caz un dosar de moarte suspecta. Conform purtatorului de cuvant al IPJ Ilfov, Ciprian Romanescu, este asteptat medicul legist pentru stabilirea cauzelor mortii.

Andrei Gheorghe era nascut la 14 ianuarie 1962, la Lipetk, in Rusia.

Tatal lui, originar din Romania, a studiat la scoala de aviatie din Lipetk, Rusia, iar mama sa rusoaica fiind, era chiar fiica comandantului scolii de aviatie. Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine (sectia rusa-engleza), Universitatea din Bucuresti.

Intre 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanta si a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanta (1993- 1996; „Videomania”, „Vineri 13″). Pro FM Bucuresti (1996-2002;”Midnight Killer” „13-14”), si „Lantul Slabiciunilor” la Pro TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: