MOARTEA marelui actor George Alexandru. „In ziua in care imi veti lua rasul, eu voi muri”

news

Inca un mare artist al Romaniei s-a stins in a doua zi din anul 2016. Sambata a murit actorul George Alexandru, la doar 58 de ani.

Actor al Teatrului Nottara, George Alexandru a murit la Spitalul Fundeni, in urma unei operatii. Zecile de filme in care a jucat l-au facut cunoscut si iubit chiar si de romanii care nu frecventeaza spectacolele de teatru.

Potrivit Mediafax, trupul neinsufletit al actorului va fi depus, luni, de la ora 11.00, la Teatrul Nottara.

Actorul Ion Haiduc a declarat pentru AGERPRES ca George Alexandru a fost un mare actor, un talent exceptional.

„Atunci cand cineva din autoritati ii atragea atentia sa nu mai rada, el spunea asa: Daca imi luati rasul, in ziua in care imi veti lua rasul, eu voi muri. Iata ca a venit o boala necrutatoare, i-a luat rasul. A fost cel mai vesel actor pe care l-am cunoscut, un mare actor, un talent exceptional, un foarte bun coleg, generos partener, nu am decat cuvinte de mare lauda despre el si un imens regret pentru disparitia fulgeratoare. Transmit familiei condoleante, atat parintilor, cat si fratelui sau, sotiei sale si prietenilor apropiati. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a afirmat Ion Haiduc.

Actorul Cristian Sofron a spus ca a fost si nasul de casatorie al lui George Alexandru, iar o mare parte din viata sa a fost legata de acesta.

„Pe langa faptul ca am fost colegi, eram si nasul lor de casatorie. Pentru mine este o tragedie ce se intampla, o mare parte din viata mea, din tineretea mea, a fost legata de George. A murit o parte din mine, e ceva care nu se va mai putea intoarce, nu am sa mai pot rade cum am ras si nu am sa mai pot trai cum am trait. In afara de copiii mei, de familia mea, George a insemnat enorm pentru mine si va insemna in continuare. Nu pot uita ca el a debutat, practic, alaturi de mine. Mai glumeam cateodata si spunea ca, in filmul lui Sergiu Nicolaescu in care el debuta, „Noi cei din linia intai”, in gluma spunea ca i-am fost un fel de mentor. Sunt atatia zeci de ani, deci o viata, in care am fost impreuna si la bine si la rau”, a spus Cristian Sofron.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: