Mobilizare in forta la Iasi pentru alungarea lui Dragnea. Seful PSD vrea sa tina discursuri in fata Teatrului „Luceafarul”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, se afla sambata la Iasi, unde intentioneaza sa sustina un discurs electoral, de la ora 14.00, in fata Teatrului „Luceafarul”. Pe retelele sociale au aparut numeroase apeluri la manifestari de protest fata de abuzurile PSD.

„Maine, 20 aprilie, Liviu Dragnea isi continua turneul de superstar cu un popas la Iasi, pentru a mai face o baie de multime, dupa cum ne-a obisnuit. El se bazeaza pe atitudinea ‘ospitaliera’ a oamenilor din Moldova, unde PSD a obtinut scoruri peste media nationala.

Judetele ‘rosii’ ale Moldovei sunt, in acelasi timp, cele mai sarace si subdezvoltate judete ale tarii. Este regiunea unde nu s-a construit nici un petic de autostrada care sa o lege de restul tarii. Mult-promisul spital regional nu exista nici macar pe hartie, scolile sunt focare de hepatita (Bacau), iar copiii mor inecati in haznale.

Dragnea si PSD nu mai pot convinge pe nimeni cu minciunile si promisiunile lor. Cresterile salariale sunt anulate de inflatie (cea mai mare din Europa), iar pensiile marite acum artificial, cu imprumuturi mari, vor fi platite de generatiile viitoare.

Vino sa ii spunem ca vremea lui a trecut!”, se afirma pe pagina de Facebook „Ia:si du-te, Dragnea!”.

Numerosi jandarmi se afla la fata locului inca de la ora 12.00, desi sosirea lui Liviu Dragnea este anuntata pentru ora 14.00.

Potrivit programului anuntat de PSD, Liviu Dragnea si Viorica Dancila urmeaza sa sustina discursuri pentru alegatori in fata Teatrului „Luceafarul” din Iasi, de la ora 14,00. La mitingul electoral vor mai participa Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, Alexandru Petrescu, ministrul Comunicatiilor, Eugen Orlando Teodorovici, ministrul de Finante, Daniel Suciu, ministru Dezvoltarii Regionale, si Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: