Modestia unui premier. Ciolos isi tine singur umbrela, pe cand pesedistul Dancu are aghiotant pentru ploaie

politica

Noi imagini surprinzatoare, premierul Dacian Ciolos uimeste iar prin modestia sa. La ceremonia de la castelul Peles, in care s-a adus un ultim omagiu Reginei Ana, premierul Romaniei a preferat sa isi tina singur umbrela, in timp ce vicepremierul Dancu avea pe altcineva insarcinat sa-l apere de ploaie.

Imagini cu premierul Dacian Ciolos tinandu-si singur umbrela, in timp ce vicepremierul Vasile Dancu (PSD) prefera un aghiotant, au fost difuzate de televiziunile de stiri, fara insa ca realizatorii TV sa remarce diferenta dintre cei doi. Ciolos si Dancu s-au aflat, miercuri, la Palatul Peles, unde au participat la o ceremonie dedicata Reginei Ana.

umbrela2

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca, impreuna cu Tariceanu, are de gand sa depuna o motiune de cenzuta impotriva Guvernului Ciolos. Uan dintre nemultumirile sale este ca Vasile Dancu este tinut „izolat” de catre premier.

„Am vazut ca Vasile Dincu este din ce in ce mai izolat”, a spus Dragnea, intr-un interviu pentru Adevarul. Intrebat cine il izoleaza pe vicepremier, seful PSD a raspuns: „Chiar de catre premier”. „Singurul program de investitii publice care functioneaza este programul de dezvoltare locala lasat de mine la Ministerul Dezvoltarii. Daca ar fi fost respectat domnul Dancu, la aceasta rectificare i-ar fi alocat o suma ca acest program sa continue. Cum justifici tu ca singurul program de investitii publice care functioneaa si care genereaza si dezvoltare, tu, in septembrie, il opresti? De ce? Pentru ca e Dincu acolo, iar Dincu nu este PNL. Vasile Dincu este un deosebit, un om cu viziune de dezvoltare, un om care conduce foarte bine ministerul”, a declarat Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: