Modestie rara. Laura Codruta Kovesi a anuntat CSM ce vrea sa faca in continuare. Nu doreste decat sa devina procuror la Sibiu

news

Surse judiciare citate de ziare.com anunta ca Laura Codruta Kovesi a solicitat, marti, Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii sa-si continue activitatea ca procuror la DIICOT Sibiu.

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) ar urma sa discute miercuri unde isi va continua activitatea Laura Codruta Kovesi, revocata luni din functia de procuror sef al DNA.

Toader si Lazar vor participa la sedinta in care se va discuta cererea fostei sefea a DNA de a ramane in sistem.

Kovesi declara luni ca activitatea sa in DNA inceteza din ziua respectiv, urmand sa ramana procuror. Fosta sefa a DNA a lucrat la DIICOT Sibiu in perioada 2004-2006, inainte de a fi numita procuror general al Romaniei.

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat marti ca a invitat-o pe fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sa se alature formatiunii, iar dupa un schimb de mesaje cu aceasta, ea a spus ca apreciaza suportul pe care i-l ofera USR si se mai gandeste la propunere. Barna a mai afirmat ca fosta sefa DNA ar putea fi un candidat la alegerile prezidentiale.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: