Moise Guran a intrat la apa. Cum l-a ajutat un ardelean aflat in Bucuresti: „Are vocatie de EROU”

news

Jurnalistul Moise Guran a avut parte de o experienta foarte neplacuta in Bucuresti. Masina sa a ramas blocata in Pasajul Poligrafiei, dupa ce acesta a fost inundat in urma ploilor torentiale.

Guran a relatat intreaga istorie pe Facebook. El a intalnit doi oameni extraordinari, un ardelean din Alba si un muncitor de la ADP, pe care i-a declarat „eroii mei din aceasta seara”.

„Un domn din Alba, oprit inaintea mea s-a putut da jos din masina fara sa ii intre apa, a impins-o singur pe a lui si mi-a strigat sa nu deschid usa. M-a impins singur si pe mine, apoi impreuna am scos una cate una masinile din pasaj (Poligrafiei). De aiai eram descult in poza anterioara. Dar omul asta din Alba, adevarat, ne-a inspirat s-ar putea spune! Sa-i dea Dumnezeu sanatate. Si sa candideze undeva ca are vocatie de erou si de manager.

Dupa vreo ora, un tampit cu o autospeciala de la Apa Nova a blocat un autobuz care iesea din valuri. Urla ca nebunu si-l facea pe ala de la RATB in toate felurile. Am strigat la el sa dea inapoi, dar era prea tarziu, in spatele autobuzului alta tura de turisme a ramas in valuri, cu motorul oprit. Noroc ca cam pluteau si erau mai usor de impins.

Pe partea ailalta, un jipan enervat pe turismele blocate in apa a luat-o pe mijloc, pe peluza si a rupt hidrantul (mascat) care alimenteaza stropitorile. Dupa o ora a venit un muncitor de la ADP inarmat cu o lopata. Problema! hidrantul era automat, n-avea robinet, nu se putea inchide decat daca tiai apa pe magistrala. Adica in tot cartierul. Saracul muncitor s-a pus cu talpa pe el si a mesterit un dop, ce era sa faca… De aia va spun… oras de criza, solutii de criza. Dar, inca o data, situatiile speciale nasc eroi. Asta de la ADP si domnul din Alba au fost eroii mei in seara asta”, a povestit Guran.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: