Moise Guran, apel curajos. Daca Firea si PSD castiga, „acesti hoti vor da FOC tarii”

politica

Realizatorul TV Moise Guran face apel catre candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, sa se retraga din cursa pentru a nu facilita victoria Gabrielei Firea si a PSD. Guran avertizeaza ca victoria PSD va avea consecinte dezastruoase asupra tarii.

„Eu cred ca un lider adevarat stie sa faca diferenta intre harakiri si kamikaze. Stie cand sacrificiul sau e doar spectacol si cand devine util prin distrugerea adversarului.

Domnule Predoiu v-ati face un bine si dvs si partidului dvs, dar mai ales Romaniei, daca v-ati anunta retragerea din cursa pentru Bucuresti.

Nu il sustin pe Dan dar as merge la vot in orice oras sau sat al Romaniei sa votez pe primul cel mai bine clasat dupa un candidat al PSD. Iar acela NU sunteti dumneavoastra, domnule Predoiu.

Trebuie sa va retrageti intr-un mod in care veti spune PSD (si altora) ca nu acceptam hotia ca pe o stare de normalitate in Romania. Ca nu ne vom resemna niciodata cu acceptarea unui lider corupt, condamnat definitiv. Ca nu acceptam ca acesti hoti sa dea foc tarii folosindu-se si legitimandu-si actiunile cu un rezultat covarsitor la alegerile locale.

Altfel dvs ca personaj politic dar si partidul PNL veti fi pana in toamna istorie”, a scris Moise Guran pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: