Moise Guran, cea mai buna explicatie pentru DEZASTRUL suferit de PNL

politica

Jurnalistul Moise Guran ofera cea mai plauzibila explicatie pentru dezastrul suferit de PNL la alegerile locale din Bucuresti. Partidul condus de de Blaga si Gorghiu s-a clasat pe locul 3, la mare distatanta de formatiunea lui Nicusor Dan.

„Adevarata problema a PNL nu e ca n-ar mai vota lumea dreapta, ci ca lumea nu mai face nicio diferenta (si nici nu mai e) intre PNL si PSD. Politrucii ambelor partide au acelasi ADN, au coruptia scrisa in el, iar asta e mai important decat stanga sau dreapta. Eu, de exemplu, l-am votat pe Nicusor Dan, nu ca m-a convins (in continuare il consider o personalitate stearsa, spre deosebire de frantuzoaica Clotilde, care daca ar fi candidat la Primaria Generala probabil ar fi avut un scor mai bun decat Dan) nu ca ar fi de dreapta (eu cred ca e de stanga si vom vedea asta pe mai departe), nu ca ar fi avut cine stie ce program (de fapt programul lui chiar are numeroase puncte comune cu cel al doamnei Firea) ci pentru ca are alt adn.

USB ar face bine sa NU faca niciun fel de alianta cu PNL. In mod natural PNL fie se curata fie se aliaza cu PSD-ul, daca tot au acelasi adn. Poate USL n-a fost o intamplare. Am dat iarasi un vot impotriva, dar macar eu stiu de ce l-am dat. Sa ne lamureasca penelistii, ei de ce au mai candidat…”, a scris Moise Guran pe biziday.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: