Moise Guran, considerat „FASCIST social” de un consilier al lui Ponta

news

Moise Guran este considerat „fascist social”, dupa ce a scris ca dublarea alocatiilor pentru copii incurajeaza alcoolismul. O teorie in acest sens a fost distribuita de Mirel Palada, consilier pentru strategii guvernamentale al premierului Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Iata postul preluat de Palada, fara alte comentarii, ceea ce inseamna ca isi insuseste aceste teorii.

„Florin Poenaru observa bine pe Facebook – fascistii social din Romania nici macar nu mai aduc ceva nou, ci recicleaza aceleasi subiecte neocon eterne: saracii betivi care consuma iresponsabil banii Statului in lipsa unei austeritati sustenabile. La Guran, monologul (pentru care multi nici nu s-au chinuit sa mai scrie vreo contra datorita stupiditatii evenimentului) e, pe deasupra, prost camuflat de statistici aruncate parca la misto. Echivalarea tacita a 1,5 milioane cu alte 2 milioane e intr-atat de grosolana, incat nu pacaleste nici macar publicul biziday.ro, ca dovada zecile de comentarii care-l iau in ras tocmai in acest sens.

[…] Adevarul este ca Guran nu crede in clasa in jos, sau daca crede, stie el mai bine. Saracii sunt la Guran niste creaturi exotice despre care putem vorbi cat e nevoie ca sa rezolvam problema. Drept dovada sta insusi faptul ca a avut tupeul sa lanseze tot acest discurs la televiziunea publica, fara sa-i treaca prin cap ca printre audienta de 6 milioane pe care o speculeaza trebuie sa fie macar cateva zeci de mii de romani saraci lipiti pamantului, care-l prind prin antena satelit. Clasa de jos nu exista, n-are ochi si urechi, sau cel mai probabil nu intelege. Guran e un veritabil toryist de Romania, cu sloganul schimbat: ‘nu exista sprit gratuit'”, este citatul preluat de Palada dintr-un articol publicat de neo-comunistii de la CriticAtac.

Citeste si: Dublarea alocatiilor pentru copii finanteaza ALCOOLISMUL. Analiza lui Moise Guran

Guran considera ca alocatiile trebuiau dublate oricum, fiind si asa foarte mici, potrivit unei analize publicate pe biziday.ro. El atrage atentia ca, in Romania, traiesc doua milioane de alcoolici. Coincidenta sau nu, tot aproape de doua milioane este si numarul celor care traiesc in saracie lucie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: