Moise Guran nu vrea sa auda de Firea: „Ma duc sa votez impotriva PSD”

politica

Realizatorul TV Moise Guran anunta ca va vota la alegerile locale impotriva PSD. El se teme ca partidul Gabrielei Firea „nu va mai avea nicio frana sa schimbe orice legi in Parlament” daca va castiga in Bucuresti.

„Bucurestiul pare pierdut. Si, cu toate acestea, eu voi merge la vot si voi indemna toti cetatenii Romaniei sa o faca. Nu va spun nici cu cine voi vota (decat dupa scrutin), nu va spun cu cine sa votati, dar ma gandesc ca daca stau acasa nu dau nicio sansa niciunei minuni.

Ma duc sa votez impotriva unui partid anti-social, pozitionat asa fatis, prin mentinerea la conducere a unui infractor condamnat definitiv.

Ma duc sa votez impotriva PSD, pentru ca daca acest partid ia Bucurestiul si alte orase mari nu va mai avea nicio frana sa schimbe orice legi in Parlament, isi va dezincrimina coruptii, se va simti legitimat sa isi puna propriul guvern, acum, in iunie, nu la toamna, cu care va putea sa mulga tara de resurse, sa-si finanteze alegerile sau chiar sa le fure cum vrea. Deci, da, ma duc duminica la vot, indiferent de sanse, sondaje… caci necunoscute sunt caile Domnului”, a scris Moise Guran pe biziday.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: