MokaTrans, coletarie la adresa Anglia-Romania post Brexit (P)

life

Transportul international de colete este un domeniu cu potential, asigurarea succesului bazandu-se pe identificarea nevoilor clientilor si respectarea unor principii de baza.

Firma MokaTrans din Suceava este o companie de transport colete, care are ca principal obiectiv transportul coletelor la adresa pe ruta Romania-Anglia si retur, reusind in ultimii 8 ani sa fie un real competitor pe piata transportului de colete de la usa la usa.

Experienta acumulata de-a lungul anilor i-a ajutat sa-si imbunatateasca serviciile oferite de la an la an, fiind acum una din cele mai cunoscute firme de transport colete Romania-Anglia, cu o colectiv tanar mereu preocupat de dezvoltare.

Chiar daca s-au resimtit efectele Brexit-ului, Anglia ramane unul dintre locurile preferate de romani, atunci cand vine vorba despre emigrare. Conditiile bune de salarizare si de munca, faptul ca este o tara vorbitoare de limba engleza sunt conditii care ii atrag pe romani la munca, la studii sau pentru a-si dezvolta o afacere. Inca exista sute de mii de romani care muncesc in Anglia, iar transportul din Romania catre Regatul Unit s-a mentinut. Transportul cu avionul este cel mai rapid si mai facil, dar cand se pune in discutie transportul de colete mari si grele, compania Mokatrans este cea mai ieftina si mai rapida solutie pentru transportul in siguranta al coletelor tale.

Un rezultat direct al Brexit-ului este completarea unei declaratii vamale. Astfel, orice colet din Anglia catre Romania sau retur, indiferent daca este vorba de bunuri cu valoare sau cadouri, va trebui sa includa aceasta declaratie vamala. Numai acele expedieri pentru care expeditorul furnizeaza datele complete privind coletele si vama vor putea fi procesate. Pentru a usura acest proces, MOKATRANS a pus la dispozitie clientilor sai posibilitatea de a completa online acest document, dar si o varianta PDF a formularului https://www.mokatrans.ro/formular-cn22-online. De asemenea, puteti gasi si informatii explicite privind modul de completare al acestui formular, necesare expeditorilor coletelor fara caracter comercial.

Mokatrans a creat in ultimii 8 ani o ruta excelenta de transport colete Anglia-Romania, din orice judet din tara, catre peste 70 de orase din Marea Britanie, zona de acoperire fiind foarte importanta. S-au asigurat astfel ca in Romania exista o acoperire totala, iar in Anglia se ating cele mai importante zone in care traiesc comunitati de romani.

Echipa Mokatrans este foarte constienta ca fiecare colet este important si se asigura ca acestea ajung in stare perfecta la destinatar. Respectarea regulilor de ambalare de catre expeditor asigura o maxima siguranta a coletului, conditiile optime de transport fiind principala preocupare a echipei Mokatrans.

Serviciul de coletarie la adresa functioneaza impecabil, iar clientii sunt foarte multumiti de calitatea serviciilor. Coletaria „door to door” ofera avantaje beneficiarului cum ar fi economia de timp, de resurse umane si de resurse financiare. Preluarea coletului de la usa expeditorului si predarea la usa destinatarului prezinta un real avantaj.

Pe piata transportului international de colete, pretul este un element foarte important in alegerea colaboratorului. Pentru eficientizarea timpului de preluare sau plasare a unei comenzi, MOKATRANS a introdus un nou instrument in site ce are ca scop informarea corecta a tuturor potentialilor clienti- Calculator de preturi. Pentru un calcul cat mai eficient trebuie sa introduceti date reale cu privire la dimensiunile coletelor si greutatii acestora si veti genera pretul corect pentru fiecare transport in parte. De remarcat ca pretul coletelor nu este dictat de distanta de preluare sau livrare, pretul este stabilit in functie de greutatea si volumul ocupat de coletul trimis.

Etichetarea coletelor de catre expeditor este foarte importanta, pentru ca datele mentionate permit trimiterea articolelor expediate la destinatia corecta si manipularea corecta pe durata transportului. Pregatirea corecta a etichetelor, cu informatii despre traseu si instructiuni, asigura succesul livrarii la timp si in conditii perfecte.

Generatorul de etichete online de pe site-ul MOKATRANS te ajuta sa creezi si sa printezi mai usor si mai rapid etichetele pentru coletele trimise, de pe orice dispozitiv cu acces la internet.

Pe site-ul www.mokatrans.ro se pot gasi toate informatiile pe care trebuie sa le stie persoana care pregateste un colet: modul de ambalare, calculator de preturi, generator etichete, declaratie vamala, produse interzise, comanda directa pe site sau telefonic, toate acestea la un singur click distanta.

Daca exista nelamuriri sau intrebari privind modul in care acest serviciu functioneaza – de la plasarea comenzii, ridicarea de la usa ta si pana la livrare, te poti adresa direct reprezentantilor companiei: telefonic, prin e-mail sau chiar pe pagina de Facebook, iar acestia iti vor raspunde in cel mai scurt timp.

Comentarii: