Moment penibil la Antena 3. Savaliuc si-a inghitit vorbele dupa ce a aflat ca o vedeta Antena 3 este „sorosista”, a beneficiat de bursa finantata de Soros

news

Un nou moment de un ridicol rar la Antena 3. Razvan Savaliuc, unul dintre invitatii de casa ai postului, a cerut ca „sorosistii”, aduca cei care au beneficiat de burse finantate de George Soros, sa fie dati afara din institutii. Insa chiar realizatoarea emisiunii in care facea astfel de declarati a fost bursiera Soros.

„Erdogan a fost nevoit sa instituie starea de necesitate pentru a-i scoate din institutii pe oamenii unui sorosist de-acolo, Gulen. Si la noi, guvernul trebuie sa actioneze in forta. ONG-urile lui Soros trebuie inchise, iar oamenii lui sa fie dati afara din institutii!”, a declarat, foarte nervos Razvan Savaliuc.

Moderatoarea Alessandra Stoicescu a intervenit insa vadit panicata sa il domoleasca pe Savaliuc. Ulterior s-a aflat si motivul acestei suprinzatoare atitudini din partea realizatorei, care altfel nu l-a mai contrazis pana in acel moment pe Savaliuc. Ea insasi a beneficiat de o bursa care a fost finantata prin intermediul lui George Soros.

Momentul a fost remarcat de jurnalistul Grigore Cartianu:

„Moment comic la Antena 3. Dezlantuirea lui Savaliuc impotriva ‘sorosistilor care trebuie scosi din institutii’ a paralizat-o pe realizatoarea emisiunii, Alessandra Stoicescu.

Motivul: cu ani in urma, actuala antenista a beneficiat de o bursa in SUA, platita de George Soros prin Fundatia Freedom House!

Cand si-a dat seama de gafa, Savaliuc a dat in balbaiala, incercand sa dreaga busuiocul: sigur, mai sunt si oameni onesti… care, desi au fost finantati de Soros, refuza sa-i faca jocurile lui Soros… dar majoritatea sunt toxici, au interese antiromanesti… nu e cazul tau, Sandra, tu iti faci meseria…”, a scris Cartianu pe Facebook.

stoicescu

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: