Momente halucinante la Romania TV: „Cea mai cumplita noapte din viata lui Ponta”

politica

Comemorarea unui an de la tragedia din Colectiv s-a transformat, la Romania TV, intr-o litanie de victimizare a lui Victor Ponta. Invitatii au sugerat ca incendiul nu a fost intamplator, totul fiind pus la cale pentru ca Ponta sa fie fortat sa demisioneze.

In emisiunea serii, la Romania Exclusiv, prezentata de Simona Gheorghe pe burtiera au rulat doua mesaje: „Cea mai cumplita noapte din viata lui Ponta, ce facea Iohannis” si „Omul care a stat langa Ponta in noaptea executiei”, scrie Pagina de Media.

rtv2

Simona Gheorghe, in debutul emisiunii de duminica: „Adevarul care a fost ascuns un an de zile. Ce s-a intamplat dupa moartea in chinuri groaznice a 64 de oameni. Omul care a stat alaturi de Ponta in biroul din nopatea demisiei rupe tacerea. O sa-l auziti aici, in direct, la Romania Exclusiv („omul” este chiar cel care cotroleaza postul, Sebastian Ghita). Cine dadea telefoane de amenintare. Cine punea presiune ca Ponta sa plece de la Guvern. O sa vedeti despre cine este vorba. la un moment dat, o sa va arat si cum vrea consilierul lui Klaus Iohannis sa darame scena politica si mai mult decat atat anunta – atentie! – o noua tragedie”.

Zeci de minute s-a dezbatut fraza lui Ponta: „Sper sa nu se mai organizeze inca un Colectiv”. O analiza „pe text”: „Observati ca a zis sa nu se mai organizeze, nu sa nu se mai intample”, a notat Bogdan Chirieac.

Invitati la aceasta emisiune halucinanta au fost Pavel Abraham, Bogdan Chirieac si Ovidiu Zara.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: