Momente penibile la Balul Operei din Cluj. Rares Bogdan i-a acordat nevestei „premiul de excelenta” pentru o rochie din „ghirlande” – Galerie foto

news

Promovat intens ca un eveniment de „mare tinuta” al Clujului, Balul Operei din Cluj a fost de fapt un prilej pentru ca un grup de notabilitati ale orasului de sa isi inmaneze reciproc diplome. Evenimentul a fost prezentat de Rares Bogdan.

„Dupa ce Estefan a anuntat premiile „Lya Hubic”, organizatorii l-au invitat pe scena pe dirijorul Petre Sbarcea. Acesta din urma i-a oferit trofeul „Lya Hubic” „celui mai tanar director din istoria institutiei noastre”, nimeni altul decat Florin Estefan. Fostul maestru de ceremonii a acceptat stanjenit.

„Ce pot sa spun, eu ma simt foarte onorat si suparat, m-as fi bucurat sa-l primesc mai tarziu, dupa ce n-o sa mai fiu director, sincer. Si sa-l primesc pentru meritele mele artistice, ca merit si pentru aia, cu toata lipsa de modestie.”

Eh, sa fie primit. Estefan a continuat, anuntand o surpriza uriasa. Si anume, decernarea unui alt trofeu „Lya Hubic” chiar celui caruia ii venise ideea acestor distinctii.

„Este vorba de un prieten de nadejde, care-mi raspunde la telefon cand mi-e greu, care ma sfatuieste si are o vorba buna. Mereu alaturi de noi, doctor Matei Miko.” Adica producatorul evenimentului. „Domnul Miko vrea sa stea in spatele scenei, de obicei. De data asta, il scoatem la lumina”, a jubilat si Rares Bogdan.

Miko a mimat surprinderea: „Cred ca e o greseala in desfasurator. Cred ca e o greseala, ca la Oscar”. Cateva minute mai tarziu, un colectionar de tablouri „cu un simt estetic deosebit” a fost invitat sa inmaneze premiul „Alexandru Farcas” – dupa numele unui fost rector al Academiei de Muzica din Cluj.

„Pentru activitatea depusa in scena, pentru activitatea muzicala, este dedicat celor care se ocupa de dumneavoastra, sa va faca fericiti, lucreaza pentru opera, pentru muzica”, a spus omul in introducere. Puteti ghici cine l-a primit? 3, 2, 1… Modestul domn Floriiiiiin Estefaaaan”, scrie Press One.

Dupa ce s-au premiat si laudat sponorii, a sosit si randul nevestelor. Printre acestea s-a aflat si zotia prezentatorului evenimentului, Rares Bogdan.

„La categoria Moda Cum Laude, printre cei trei premiati s-a numarat si sotia organizatorului Balului Operei, Monica Miko, directoare a agentiei Transilvania Fashion. Odata deschisa Cutia Pandorei, s-a trecut la premiat sotiile. Rares Bogdan a luat cuvantul.

„Am sa va prezint un al patrulea premiu, ultimul, urmeaza pauza. Vreau sa-i rog pe cei de aici sa puna la un moment dat luminile si pe ceea ce inseamna cele doua randuri de loje. Avem un premiu de excelenta. Sunt emotionat, onorat, s-a discutat mult daca sa-l prezint sau nu, dar, pentru ca stiu eforturile uluitoare pe care le face, stiu cata pasiune pune in ceea ce face, stiu cum iubeste enorm ceea ce face si cat se pregateste pentru cateva ore in care dumneavoastra sa aveti simtul olfactiv bine-bine asezonat, campul vizual si mai placut…”

Gata cu vorba, asadar: Premiul de Excelenta, din partea organizatorilor, a fost acordat sotiei lui Rares Bogdan, Florina Bogdan, cea care a realizat decoratiunile florale pentru Bal. De altfel, ea a intrat in scena alaturi de un model care purta o rochie din flori, ‘creata in ultimele 72 de ore, niste ghirlande grozave'”, noteaza Press One.

florina florina2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: