Momente ridicole cu PSD. Seful deputatilor PSD a uitat cum se cheama motiunea de cenzura: „Cum e?”

politica

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a anuntat, joi, dupa depunerea motiunii de cenzura, ca PSD are peste 233 de voturi pentru acest demers, iar citirea si votarea motiunii nu va fi intarziata foarte mult. Simonis a uitat titlul motiunii, precizand ca s-a lucrat la mai multe variante.

”PSD a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban. Motiunea de cenzura are titlul «Guvernul Orban trebuie trimis…» Cum e? «Guvernul Orban privatizeaza democratia», asa cum privatizeaza sistemul de sanatate. Imi cer scuze, lucram la mai multe titluri”, a spus, joi, Alfred Simonis, dupa depunerea motiunii de cenzura, scrie news.ro.

Intrebat pe cate voturi se bazeaza, Simonis a spus: ”Realitatea o vom vedea la vot. Calculele noastre arata ca avem peste 233 de voturi in acest moment. Am incredere ca pana la inceperea dezbaterilor si pana la votul pe motiunea decenzura vom depasi acest numar lejer”.

De asemenea, intrebat daca vor exista absente din partea parlamentarilor PSD la votul motiunii, Simonis a precizat: ”Nu exista pana in acest moment care sa nu poata veni sau care si-au manifestat indentia de a nu vota motiunea de cenzura. (…) Nu se va intarzia foarte mult, trebuie sa incepem activitatea la Parlament si sa gasim o data potrivita sa demitem acest Guvern toxic pentru Romania”.

PSD a depus joi motiunea de cenzura intitulata ”Guvernul ORBAN/PNL – privatizarea democratiei romanesti”, ca reactie la asumarea raspunderii Guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi.

Mai mult despre: ,

Comentarii: