„Momentul adevarului”. Florin Citu, demers fara precedent care baga spaima in PSD. Motiunea se va intoarce impotriva PSD

politica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca va demonstra minciunile lui Eugen Teodorovici si Vioricai Dancila intr-un demers fara precedent in ziua dezbaterii motiunii de cenzura.

„Momentul adevarului. Va anunt o premiera in cazul motiunii simple care ma vizeaza, la Senat.

Pentru prima oara in istorie voi aduce in Parlament cu mine toti directorii din MFP si ANAF care au lucrat cu fostul minstru si cu Darius Valcov la elaborarea bugetului, a rectificarii din august si mai ales la elaborarea strategiei fiscal bugetare pentru perioada 2019-2021.

Vor fi prezenti cu date si documente oficiale care vor arata:

– Viorica Dancila si Eugen Teodorovici stiau din martie ca vor depasi tinta de deficit

– situatia executie bugetare si mai ales estimarile pentru final de an la momentul in care am preluat mandatul.

In conferinta de presa pe care o voi tine inainte de motiune, ii voi lasa pe directorii respectivi sa va prezinte datele reale cu documente. Sa vedem atunci cine-i minte pe romani.

Va garantez ca rezultatul este unul neplacut pentru Dancila si Teodorovici”, anunta Citu pe Facebook.

PSD va depune o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor Florin Citu, anuntul fiind facut de liderul PSD Viorica Dancila.

”La inceputul saptamanii viitoare, vom depune o motiune simpla pentru domnul Citu in Senatul Romaniei, avand in vedere cresterea euro, crestere care ii afecteaza pe romani”, a declarat Dancila la Antena 3, citata de news.ro.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: