Momentul in care noul consilier al lui Dancila, Mario Rafael, il loveste in ficat pe Malin Bot chiar in sediul Curtii Supreme. Interlopii sunt la varful Guvernului – Video

politica

Ilie Mario Rafael, noul consilier pe probleme sociale al premierului Dancila, l-a lovit cu pumnul in ficat pe Malin Bot chiar in sediul ICCJ in momentul in care acesta ii punea intrebari lui Liviu Dragnea.

Prin decizia numarul 267 din 1 octombrie 2018, publicata in Monitorul Oficial, Ilie Mario Rafael a fost numit „in functia de consilier de stat pe probleme sociale in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului”.

In urma cu un an, pe 3 octombrie 2017, Mario Rafael s-a aflat in grupul de interlopi care a venit la ICCJ pentru a- apara pe Dragnea de intrebarile jurnalistilor. Malin Bot a declarat atunci ca Mario Rafael l-a lovit in ficat chiar la iesirea din sediul ICCJ. Incidentul a fost filmat.

Vezi video de la 00.20:

Ziarul Adevarul publica in noiembrie 2017 mai multe detalii despre cel care acum e noul consilier al Vioricai Dancila.

„Este aghiotantul bun la toate, ii rezolva lui Codrin toate problemele, cum a fost si cea de la Inalta Curte, cand trebuia sa-l scoata de acolo pe Dragnea. Mario Rafael are si o sala de culturism in Rahova, asa ca nu i-a fost greu sa gaseasca imediat niste baieti din cartier”, explicau atunci sursele citate de Adevarul.

Ilie Mario Rafael are un film de prezentare pe Youtube, in care apare in diferite ipostaze pe melodia „Prietenul bun te sapa”, cantata de manelistul Elvis.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: