Momentul crimei din Crangasi a fost filmat de un sofer. Ucigasii sustin ca s-au aparat, imaginile arata altceva – Video

news

Crima din Crangasi

Un sofer aflat in trafic in zona Parcului Crangasi a inregistrat momentul in care cei doi tineri il lovesc cu batele pe barbarul in varsta de 46 de ani.

Imaginile sunt clare, tinerii continua sa il loveasca pe barbat cu salbaticie si dupa ce acesta a cazut pe sosea. Ei il urmarisera din parc.

Iata-i si pe cei doi criminali, in catuse:

Surse judiciare au dezvaluit pentru aktual24.ro filmul evenimentelor de marti seara care au dus la uciderea unui barbat in varsta de 46 de ani. Cei doi criminali au 16 si respectiv 20 de ani.

Astfel, in Parcul Crangasi erau mai multe fete care planuiau sa o bata pe o alta fata, iar in acest scop au chemat in ajutor alti doi tineri. Fata ce urma sa fie batuta a aflat, prin urmare a venit la discutii cu concubinul mamei.

Fetele au discutat amiabil, dar tinerii s-au luat la cearta cu barbattul in varsta de 46 de ani. Situatia a escaladat, cei doi tineri s-au inarmat cu niste araci pe care i-au luat de pe strada si l-au lovit apoi salbatic pe barbatul de  46 de ani.

La audieri inculpatii au recunoscut in mare cele intamplate, insa sustin ca au incercat sa se apere. Criminalii s-au predat singuri la Sectia 20.

Comunicatul oficial al Parchetului

La data de 15.05.2024, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au pus in miscare actiunea penala impotriva a doi inculpati (cu varste de 16 si 20 de ani), cercetati pentru savarsirea infractiunilor de omor si tulburare a ordinii si linistii publice.

In baza mijloacelor de proba administrate, procurorii au retinut, in esenta, urmatoarea situatie de fapt:

La data de 14.05.2024, in jurul orei 20:26, in timp ce se aflau in apropierea unui parc din Sectorul 6 Bucuresti, in urma unui conflict spontan, cei doi inculpati i-au aplicat victimei, un barbat de 46 de ani, numeroase lovituri cu obiecte contondente – araci din lemn pe care i-au luat de apropiere – in special in zona capului, provocandu-i leziuni incompatibile cu viata.

Agresiunile au inceput pe trotuarul din apropierea parcului, iar protagonistii s-au deplasat pana in mijlocul unei intersectii, acela fiind locul in care au fost aplicate loviturile care au produs decesul victimei. La agresiuni a asistat un numar mare de persoane – pietoni si conducatori auto, carora le-au fost provocate sentimente de teama, revolta si indignare, fiind astfel tulburata ordinea si linistea publica.

Trupul victimei a fost transportat la Institutul National de Medicina Legala „Mina Minovici”, in vederea efectuarii autopsiei.

Fata de cei doi inculpati a fost luata masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, urmand a fi sesizat judecatorul judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva a inculpatilor pentru o perioada de 30 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul Omoruri, care au beneficiat de sprijinul Serviciului Criminalistic si al lucratorilor Sectiei 20 Politie, cei din urma fiind primii sositi la fata locului, asigurand locul faptei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: