Momentul in care un cuplu fura 58.000 de euro din buzunarul unei haine intr-o sala de pacanele din Bucuresti – Video

news

Politistii din Bucuresti anunta ca au adus la audieri un cuplu din Galati care a furat, pe 11 mai, nu mai putin de 58.000 de euro din buzunarul unei haine lasata nesupravegheata pe un scaun intr-un cazino din Sectorul 1.

La data de 25 mai 2023, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 1 Politie au pus in executare un mandat de perchezitie domiciliara, in judetul Galati, la domiciliul a doua persoane fata de care sunt efectuate cercetari privind savarsirea infractiunii de furt calificat.

Din datele si probele administrate in cauza, a rezultat presupunerea rezonabila ca, la data de 11 mai 2023, profitand de neatentia persoanei vatamate, un barbat si o femeie i-ar fi sustras 58.000 de euro dintr-o haina lasata nesupravegheata, pe spatarul unui scaun, in incinta unui cazino din Sectorul 1.

Persoanele in cauza vor fi conduse la audieri in vederea continuarii cercetarilor si luarii masurilor legale ce se impun.

Actiunea beneficiaza de sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, precum si de sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Galati.

Iata si imaginile cu momentul furtului:

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: