Monica Macovei il ATACA pe Iohannis: „Este INACCEPTABIL”

politica

Fostul candidat la presedintie, Monica Macovei, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa ce a urmat evenimentului de lansare a partidului M10, ca este „inacceptabil” faptul ca partenerii din NATO ai Romaniei nu au fost consultati la numirea directorului Serviciului Roman de Informatii.

„Inteleg ca partenerii nostri din NATO nu au fost consultati la aceasta numire si consider acest lucru inacceptabil pentru ca suntem intr-un parteneriat si mai ales parteneriatul strategic cu Statele Unite este esential pentru Romania, astazi, cand suntem la granita cu un razboi in care Rusia continua agresiunea armata cu Ucraina si in care la Kremlin, ieri, s-a comis un nou asasinat politic.

Parteneriatul Strategic cu Statele Unite este vital pentru Romania. De asta spun ca si numirile de sefi ai serviciilor de informatii intern si extern trebuie facute prin consultare cu partenerii straini”, a spus Macovei.

Monica Macovei a lansat, duminica, partidul M10 (M la puterea 10 — n.r.). Au fost prezenti la acest eveniment, printre altii, si au sustinut discursuri, Adrian Papahagi, Cristian Ghinea, Lucian Mandruta.

Sursa: Agerpres

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: