Monica Pop, bolnava de CANCER, ii da o replica dura Oliviei Steer. Aceasta sustine ca orice forma de cancer mamar trece de la sine

life

Dupa ce Olivia Steer a afirmat ca orice forma de cancer mamar trece de la sine daca este lasat in pace, prof. dr. Monica Pop, care in prezent lupta cu un cancer de colon recidivat, considera ca declaratiile fostei vedete de televiziune sunt foarte grave si ca cel mai bine ar fi ca aceasta sa mearga la un consult psihologic.

”Probabil ca acesta este o forma de protest fata de pierderea pe care a suferit-o. Insa este foarte grav ceea ce spune. Pe mine m-a durut sufletul cand am citit ce a scris acolo, gandindu-ma ca poate lasa copii pe drumuri. Si asta pentru ca, fiind o fata frumoasa, are si ea probabil admiratorii ei care se pot lua dupa ceea ce spune… si pot plati cu viata pentru asta”, a spus Monica Pop, potrivit libertatea.ro.

Mai mult decat atat, medicul crede ca cel mai bine ar fi ca sotul Oliviei, Andi Moisescu, pe care il considera ”un tip super simpatic”, sa o duca la un control psihologic cat inca nu este prea tarziu.

„1,3 m-i-l-i-o-a-n-e de femei din America au fost fals diagnosticate si tratate cu metode chimice agresive si letale impotriva unui cancer de sin pe care nu il aveau!”, sustine Olivia Steer.

„Forma principala a cancerului de sin depistata e carcinomul ductal in situ, cunoscut ca “stadiul zero” sau drept “cancer de sin noninvaziv”. Spre deosebire de cancerul invaziv, carcinomul ductal nu se misca, nu se extinde, nu are simptome si, daca e lasat in pace, nu progreseaza. Si poate chiar sa se resoarba singur, in timp. Dar asta numai si numai daca nu e depistat precoce, nu e diagnosticat drept cancer si nu e tratat, apoi, cu metode chimice agresive(…). Cum de ma incumet sa spun asta: o alta publicatie medicala prestigioasa, Lancet Oncology, a reprodus pe tema mai multe studii anul trecut, dupa ce s-a descoperit ca si formele agresive de cancer par sa intre in remisie totala, in timp. Cu conditia sa fie lasate in pace”, a scris Olivia Steer intr-un articol publicat pe blogul sau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: