Monica Pop nu mai are zile multe la Oftalmologie. Relatia dubioasa cu PSD o ingroapa

politica

Ministrul Sanatatii va trimite Corpul de control la Spitalul de Oftalmologie, a anuntat purtatorul de cuvant al ministerului Sanatatii, Laurentiu Colintineanu, fiind vorba de verificari in legatura cu managerul unitatii medicale, dr. Monica Pop.

„Va exista un control, aceasta este procedura legala. Trebuie sa trimitem Corpul de control sa constate si sa probeze cu documente ceea ce se spune in aceasta dimineata despre cazul doamnei Pop”, a precizat Colintineanu intr-o conferinta de presa.

Luni, pe site-ul jurnalistului Catalin Tolontan a fost publicat un articol in care se spune, printre altele, ca Monica Pop „este cel mai longeviv director de spital din Capitala si a beneficiat de sprijinul parlamentarului PSD Florian Popa”.

Managerul Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, prof. dr. Monica Pop, a declarat ca nu a fost niciodata sustinuta politic si ca il va da in judecata pe jurnalistul Catalin Tolontan pentru „afirmatii neadevarate”.

„Tot ce a scris cu sustinerea politica nu este adevarat. Eu sunt managerul spitalului din 1993, timp in care au venit toate partidele la Ministerul Sanatatii si nu am avut niciodata niciun fel de problema politica, nici de sustinere, nici de dorinta de a intra in vreun partid”, a declarat Monica Pop pentru Agerpres.

Ea a sustinut ca il va actiona in judecata pe jurnalistul Catalin Tolontan pentru „afirmatiile nereale”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: