Monica Pop s-a sucit, cere „stare de urgenta”. Jurnalist: „Nu v-ar fi rusine, Antena 3! Cand si-au capatat tainul au intors armele”

news

Medicul oftalmolog Monica Pop, care a pus constant la indoiala, la Antena 3 si RTV, masurile de prevenire adoptate de autoritati, a solicitat miercuri, nici mai mult, nici mai putin, decat declararea starii de urgenta.

„Acum e nevoie de STARE DE URGENTA, macar pentru 2 SAPTAMINI. Si de: Testare in masa, vaccinare, masca!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

„Sa mori de ras! Antivaccinista Monica Pop a scris pe FB: ‘Acum este nevoie de stare de urgenta, macar pentru doua saptamani si de testare in masa, vaccinare, masca’ :))))))))

Nu v-ar fi rusine, antena 3 si propagandistii ei: acu se vede ca tot ce au difuzat in primavara, cand au torpilat vaccinarea, era o actiune de santaj, iar cand si-au capatat tainul au intors armele, fara jena”, a comentat jurnalistul Mircea Marian pe Facebook.

Un numar de 423 de decese la pacienti infectati cu virusul SARS-CoV-2 au fost raportate in ultimele 24 de ore, dintre care 9 anterioare intervalului de referinta, a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategica.

Potrivit GCS, decesele s-au inregistrat la 232 de barbati si 191 de femei infectati cu COVID-19, internati in spitalele din judetele Alba, Arad, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Bihor, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea si din Bucuresti.

Dintre cele 423 de decese, unul a fost inregistrat la categoria de varsta 10 – 19 ani, doua la categoria de varsta 30 – 39 de ani, 17 la categoria de varsta 40 – 49 ani, 45 la categoria de varsta 50 – 59 ani, 117 la categoria de varsta 60 – 69 ani, 146 la categoria de varsta 70 – 79 ani si 95 la categoria de varsta peste 80 ani.

Decesul de la grupa de varsta 10 – 19 ani este al unui adolescent de 16 ani, din judetul Ialomita, care prezenta comorbiditati si era nevaccinat.

GCS arata ca au fost raportate noua decese anterioare intervalului de referinta, survenite doua in luna septembrie 2021 si sapte in luna octombrie 2021, in judetele Bacau, Brasov, Constanta, Galati, Maramures, Neamt si Timis.

Conform GCS, 379 dintre decesele inregistrate sunt ale unor pacienti care au prezentat comorbiditati, 25 de pacienti decedati nu au inregistrat boli asociate, iar pentru 19 pacienti decedati nu au fost raportate comorbiditati pana in prezent.

Din totalul de 423 de pacienti decedati, 390 erau nevaccinati si 33 vaccinati.

Cei 33 de pacienti decedati vaccinati aveau varste cuprinse intre 50 si 80 de ani. 32 dintre pacientii decedati vaccinati prezentau comorbiditati, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbiditati.

De la inceputul pandemiei, in total, 43.039 de persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit in Romania.

Mai mult despre: ,

Comentarii: