„Monstrul” din tren raspunde la acuzatiile Roxanei Voloseniuc cu noi jigniri. Alti doi jurnalisti cunoscuti sunt catalogati drept „hiene”

news

Geo Scripcariu, barbatul acuzat ca a agresat-o pe jurnalista Roxana Voloseniuc in tren, a oferit un interviu pentru blogul georgeisme.ro in care neaga spusele acesteia. El spune ca doar si-a manifestat grija fata de copilul acesteia.

Scripcariu nu se poate abtine insa sa o jigneasca pe Voloseniuc, despre care spune ca avea aere „de diva, de fite” si ca isi neglija copilul.

„Am vazut un bebelus, micut, care era foarte foarte neglijat. Dupa aia am vazut o mama, parea ca e mama bebelusului, complet defazata, complet deconectata de starea bebelusului. (…) Copilul era neglijat pentru ca era initial intr-un carucior, mama lui era pe un alt scaun decat cel pe care s-a aszat initial, si s-a mutat constant de pe locuri, in conditia in care acest tren era supraaglomerat. Nu era cu copilul. Copilul era in carut si… Copiii au o miscare ca de sarpe, vor sa iasa din carut. Asta il tinea in chingi. Copilul era prins in chingi, dar nu mai voia sa stea acolo. Iar mama, initial, statuse initial intr-un compartiment cu doi japonezi, nu a fost multumita si cu un aer de diva, de fite, nu era pe locul ei, nici nu cred ca avea bilet cu loc, daaaar migra de colo colo. Nu-i pasa. S-a mutat in alt loc.

Apoi a vazut ca in fata mea, de unde a facut si poza, e un loc gol. Era locul unei tipe care s-a dus undeva. Intr-un final a luat si copilul langa ea, dar asa… in disperare. Nu cu grija adevarata. Eu m-am uitat cumva semnificativ. Adica te uiti si nu-ti vine sa zici ceva, dar am vazut ca-l tinea in brate si cumva copilul cersea atentie. Cersea grija. Si chestia asta m-a topit.

(…) Am zis: ‘nu va suparati, dar copilul ar vrea, de fapt, sa-i acordati grija… atentie’. Extrem de politicos si prevenitor. Vazand cum arata ea. Avea un aspect de diva cazuta din elicopter intr-un tren CFR plin. Era o contradictie intre ‘ea’ cea de fite si ‘ea’ mama, rol pe care nu-l exercita. Am incercat sa o rog, prin politete, sa-si indrepte atentia catre propriul copil.

Nu doar ca s-a suparat, dar si-a manifestat verbal supararea si m-a pus la punct intr-un mod foarte brutal. Mi-a zis: ‘ba, tu esti nevorbit? Ce pu…’. Ma rog, ceva de genul. Deci asta a fost raspunsul imediat. Eu am ezitat, mi-am dat ochii peste cap si am zis ‘nu va suparati, pareti putin nef’, am vrut sa zic nefericita. Atunci s-a ridicat si continuarea propozitiei inceputa de mine a facut-o dansa dupa asteptarile ei”, este varianta lui Scripcariu asupra incidentului din tren.

Intrebat despre reactia unor formatori de opinie, precum Lucian Mindruta si Vlad Petreanu, care au comentat si distribuit acuzatiile Roxanei Voloseniuc, Scripcariu i-a catalogat pe acestia drept „hiene”.

„O interpretare modesta a mea e ca formatorii de opinie din Romania sunt nuli. Nuli si ca formatori de opinie si ca oameni de media. Sunt niste hiene. Ca jurnalisti n-au vreo valoare, ca oameni nici atat. Au functionat ca si turma”, a mai spus Scripcariu.

Jurnalista Roxana Voloseniuc l-a acuzat pe Scripcariu ca a agresat-o verbal in timp ce venea cu copilul, cu trenul, de la Constanta. Postarea ei pe Facebook a fost distribuita de peste 10.000 de oameni. Miercuri, ea a anuntat ca a sesizat si politia.

„Am depus azi plangere la politie impotriva personajului care m-a hartuit si, dupa ce voi primi raspuns la plangerea mea, voi decide daca e nevoie si de alte actiuni, astfel incat sa incerc sa ma asigur ca acest individ o sa se gandeasca de doua ori inainte sa mai agreseze pe altcineva”, a scris Voloseniuc.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: