Monstruos. O fata de 14 ani a fost ingropata de VIE de prietenul ei. Era insarcinata

externe

Argentina este in stare de soc, dupa ce s-a aflat o fata de numai 14 ani a fost ingropata de vie de catre prietenul eo pentru ca era insarcinata.

Chiara Paez, din Rufino, Santa Fe, a disparut de acasa la inceputul lunii mai. Multi oameni au inceput sa o caute, printre care se afla si prietenul ei, Manuel Mansilla. Ei se intalneau de cateva luni, amandoi frecventau aceeasi scoala.

fata2

Dupa trei zile, corpul fetei a fost descoperit in curtea lui Mansilla. Corpul prezenta urme de violenta, iar medicii au ajuns la concluzia ca a fost ingropata de vie. Ea era insarcinata in opt saptamani.

fata3

Mansilla a marturisit crima. Politia a declarat ca fata a fost ucisa in urma unui conflict legat de sarcina sa. Insa, exista indoieli ca Mansilla a faptuit crima de unul singur. Mama acestuia, in varsta de 34 de ani, si partenerul ei au fost si ei apoi arestati, fiind acuzati de complicitate, mentioneaza buzzfeed.com.

fata4

Moartea fetei a socat nu numai oraselul, ci si intreaga tara. Miercuri, in fata Congresului din Buenos Aires a avut loc o ampla manifestatie, in care peste 200.000 de oameni au protestat fata de violenta la adresa femeilor si au cerut legi mai dure.

fata5

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: