„Moscova are slugi pe masura in Romania”. PSD si Ponta au refuzat ca Romania sa sarbatoreasca Ziua Victoriei alaturi de Aliatii din Occident

politica

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi anunta ca PSD si Pro Romania s-au opus, marti, Comisia de Aparare a Camerei Deputatilor ca Romania sa sarbatoreasca Ziua Victoriei din cel de-al Doilea Razboi MondialĀ  alaturi de Aliatii din Occident.

„Vreti o dovada ca PSD si rudele lor sarace din ProRomania slujesc, din convingere sau prostie, cauza Moscovei si a lui Vladimir Putin? O avem!

Azi, in Comisia de Aparare a Camerei Deputatilor, PSD si Pro Romania au dat aviz negativ proiectului de lege prin care Ziua Victoriei din cel de-al Doilea Razboi Mondial s-ar fi sarbatorit, in sfarsit, alaturi de Aliatii din Occident, pe 8 mai, nu pe 9 mai, alaturi de Rusia lui Putin. Romania e azi, alaturi de Muntenegru, singurul stat din Europa care mai marcheaza Ziua Victoriei in ziua decisa de Stalin. Pentru ca si in Muntenegru Moscova mai are slugi pe masura PSD.

Armata, prin Ministerul Apararii, a sprijinit acest proiect, pentru ca in momentul de fata nu poate celebra Ziua Victoriei alaturi de Aliati si nu vrea sa o sarbatoreasca impreuna cu armata rusa. In ciuda acestui fapt, in ciuda aliantei noastre cu SUA, Franta, Marea Britaniei, PSD si ProRomania n-au vrut sa dea un vot in favoarea Occidentului!”, anunta Raetchi pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: