Moscova le-a interzis actorilor Sean Penn si Ben Stiller sa calce vreodata prin Rusia: „Sanctiune cu caracter permanent”

externe

Actorii Sean Penn si Ben Stiller se numara printre cei 25 de cetateni americani care au primit interdictie de a vizita Rusia, a anuntat luni Kremlinul, informeaza Politico.

Intr-o declaratie oficiala, Ministerul rus de Externe anunta ca a interzis celor 25 de oficiali de rang inalt, oameni de afaceri si actori sa intre in Rusia „in mod permanent”. Masura vine ca represalii la sanctiunile presedintelui american Joe Biden impotriva Moscovei, a adaugat comunicatul de presa.

„Actiunile ostile ale autoritatilor americane, care continua sa urmeze un curs rusofob, distrugand legaturile bilaterale si escaladand confruntarea dintre Rusia si Statele Unite, vor continua sa fie respinse cu hotarare”, a se mai arat in declaratie.

Secretarul american al Comertului, Gina Raimondo, membra a Consiliului UE-SUA pentru comert si tehnologie, se afla, de asemenea, pe lista celor sanctionati.

In iunie, Stiller a vizitat Kievul si s-a intalnit cu presedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Mai mult despre: ,

Comentarii: