Mosieri cu conturi grase vor pensii speciale. Milionarii din Parlament care cer 4.000 lei/lunar in plus

news

Proiectul de lege prin care parlamentarii vor sa isi aloce pensii speciale de 4.000 de lei/lunar a fost semnat si de cei mai bogati deputati si senatori. Au zeci de terenuri, milioane de lei in conturi, insa vor sa mai primeasca in plus si alti bani.

Cei mai multi parlamentari care s-au inghesuit sa semneze legea sunt de la PSD si UNPR. Tot in aceste partide sunt si cei mai avuti parlamentari care isi doresc pensii speciale.

Deputatul UNPR Marin Anton are peste 30 de terenuri, sase case, trei masini de lux si milioane de lei in conturi. Vrea pensie speciala.

anton

Deputatul PSD Manuela Mitrea, nevasta lui Miron Mitrea, aflat la inchisoare, are cinci terenuri intravilane, doua case, din care una in Austria, doua masini de lux (Rand Rover si Lexus) si bijuterii in valoare de peste 100.000 de euro. Vrea si ea pensie speciala.

mitrea

Deputatul Constantin Nita, vicepresedinte PSD, se incrie si el printre cei mai bogati parlamentari. Zeci de terenuri in zona Brasovului, actionar la nenumarate firme, neaparat isi doreste si el pensie speciala.

nita

Deputatul PSD Emil Nita este industrias, are actiuni in valoare de peste un milion de euro, insa este si foarte preocupat de viitorul lui, isi doreste pensie speciala.

nita emil

Deputatul PNL Verginel Gireada are si el zeci de terenuri intinse pe doua pagini din declaratie de avere, o multime de masini cu care sa le si munceasca, insa tine si el mortis sa se asigure de o pensie speciala.

gireada

Citeste si: Deputatul MILIONAR care cerea „sa dam foc Romaniei” vrea si el PENSIE SPECIALA de 4.000 de lei/lunar

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: