Categories: politicarecomandate

Mosierii PSD. Avere de senatoare PSD: 3,6 milioane de metri patrati de terenuri. Sotul ei este primar in judetul lui Paul Stanescu

Senatoarea PSD Siminica Mirea are o avere impresionanta, fiind parlamentarul cu cele mai multe si mari terenuri. Ea detine impreuna cu sotul ei nu mai putin de 29 de terenuri, in suprafata totala de peste 3,6 milioane de metri patrati.

Conform declaratiei de avere depusa pe site-ul Senatului, sotii Mirea detin 29 de terenuri intravilane si extravilane in judetul Olt.

Sotul senatoarei PSD este Ionel Mirea, primar al comunei Crimpoaia din judetul Olt. Simina Mirea a fost aleasa deputat in 2016 pe listele PNL, partid din care facea parte si sotul ei, dupa care in 2018 a trecut la PSD.

Valeriu Nicolae a constatat ca cifra de afaceri a firmelor familiei Mirea a crescut de 300 de ori dupa ce Ionel Mirea a devenit primar.

„Doamna face liceul invers. Conform declarației ei termină liceul între 1996 și 1990. Probabil este 1986 – 1990 dar sunt eu răutăcios, la senatori se acceptă greșelile. Între 1990 și 1998 lucrează la o firmă secretă, contabilă. Devine Director General la 29 de ani, tot la firma secretă. În 2006 o lovește nu numai politica, ci și studiul, așa că face Bioterra la București. La 39 de ani are și o bombă de facultate în CV. Din 2003 are firma ei. Merge binișor, numai că, în momentul în care soțul devine primar, firma explodează, iar cifra de afaceri crește de peste 300 de ori. Da, ați citit bine, de peste TREI SUTE DE ORI. Trece, de la 2 angajați, la 225.

Din 2016 în Senat fix in comisiile necesare afacerii familiei , că doar sunt multe interese de apărat. La momentul trecerii la PSD afacerile firmei mai cresc un pic. Odele din ziarele locale către soții Mirea sunt vomitive. Aici un exemplu: ‘Ionel Mirea a făcut ceea ce a promis acum patru ani, merită sa fie primar pe viață. Acum se lucrează și la asfaltarea drumurilor, avem locuri de muncă, centru de permanență, liceu, iluminatul public este ca-n Slatina, avem chiar și sistem audio pe strada Principală, cum să nu fii (sic) mulțumit? A făcut lucruri mărețe…’.

CV-ul ei, o mizerie, este cam standardul deputatilor si senatorilor de Olt si demonstreaza cum orice nulitate oportunista, imbogatita dubios si cu relatii politice poate ajunge in cele mai inalte pozitii in stat.

Sunt judete unde nu pare sa existe PSD, PNL, ALDE, PMP si ProRomania ci doar un partid mare care isi schimba cadrele cu un tupeu sinistru”, scria Valeriu Nicolae pe Facebook.

Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Deputatul PSD Radu Cristescu, sustinator al extremistilor de dreapta care il considera pe Trump un „trimis al lui Dumnezeu” pe pamant

Deputatul PSD Radu Cristescu este un sustinator al miscarii QAnon, a dezvaluit liderul QAnon Romania,…

O oră ago

Ciolacu, delir la congresul BNS. S-a comparat cu Roosevelt, iar sindicalistul Costin este Winston Churchill: „Ne aflam in mijlocul unui razboi”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost invitat de onoare, joi, la Congresul Blocului National Sindical.…

3 ore ago

4.271 de cazuri noi de coronavirus. Aproximativ 36.000 de teste au fost efectuate

In ultimele 24 de ore au fost raportate inca 4.271 de cazuri noi de coronavirus…

2 ore ago

Berbeceanu, inconjurat de angajatii Prefecturii in ultima zi in functie: „Va multumesc ca ati fost langa mine!”

Traian Berbeceanu a fost inconjurat de numerosi angajati ai Prefecturii Bucuresti in ultima sa zi…

2 ore ago

Spumega Costin la adresa lui Citu: „Este prima oara cand suntem transformati intr-o adunatura de hoti de un lider politic”

Liderul Blocului National Sindical, Dumitru Costin, a afirmat joi, ca este pentru prima oara in…

2 ore ago